Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyaya, meyletmek

Dünya'ya Meyletmek

Eski 08-29-2008   #1
sudenaz

Dünya'ya Meyletmek

Allah diyor ki; "Onlara iki adamı temsil ver Birisine her türlü üzümden iki bağ vermişiz, her ikisini hurmalarla donatmışız İkisinin arasına da bie ekinlik yapmışız Başka geliri de vardı Bu yüzden arkadaşıyla konuşurken "Ben malca senden daha zengin, taraftarca daha güçlüyüm" dedi Bağına girdi Kendine yazık ediyor "Bunun yok olacağını asla sanmam" diyordu
"Kıyametin kopacağını da zannetmem Bunnula beraber Rabbime döndürülürsem bundan daha iyisini bulurum"
diyordu (Arkadaşı ise şükrediciydi
Derken bütün serveti istilaya uğradı Bunun üzerine bağına yaptığı masraflara karşı ellerini oğuşturmaya başladı Bağı çardakları üzerine çökmüş kalmıştı "Ah! Keşke Rabbime hiçbir ortak koşmamış olsaydım!" diyordu
Allah'tan başka kendisine yardım edecek bir topluluk da bulamadı Kendi kendini
de kurtaramadı

(Kehf Suresi)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com