|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos böceği ile karınca, hikayesinin, versiyonu, yeni |
![]() |
"Ağustos Böceği ile Karınca" Hikayesinin Yeni Versiyonu:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() "Ağustos Böceği ile Karınca" Hikayesinin Yeni Versiyonu:)))![]() Karınca yaz boyunca çalışırken ağustos böceği saz çalmış ![]() Tabi kış gelmiş, karınca sıcacık evinde afiyet içinde yaşıyorken bir gün kapısı çalmış ![]() Bakmış ağustos böceği ![]() "Tamam" demiş - "Yaz boyunca saz çaldın şimdi aç kaldın ve benden yemek istemeye geldin, değil mi? Saz çalacağına biraz çalışmış olsaydın böyle aç kalmazdın" ![]() Ağustos böceği de: "Yoo ![]() ![]() -"Biz yaz boyunca saz çalınca, bir sürü param oldu ![]() şimdi Avrupa turnesine çıkıyorum ![]() Hakikaten de karınca bir bakmış ağustos böceğinin hiç öyle aç bir hali yok ![]() Üzerinde bir kürk var, arkada da kocaman bir limuzin, onunde şöförü ile onu bekliyor ![]() "Yok, bir şey istemiyorum" demiş ![]() -"Ama Fransa'ya uğrayacaksın değil mi?" diye sormus ![]() Ağustos böceği de:
- "Evet" demiş ![]() "İyi o zaman" demiş karınca ![]() -"Paris'e gidince orada La Fontaine diye bir adam var, onun yüzüne benim için tükür, oldu mu?" |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Ağustos Böceği ile Karınca" hikayesinin yeni versiyonu:))) |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : "Ağustos Böceği ile Karınca" hikayesinin yeni versiyonu:)))Fıkra tadında oldukça güzel bir hikaye olmuş :) Ellerinize sağlık Sevgili lidif |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Ağustos Böceği ile Karınca" Hikayesinin Yeni Versiyonu:))) |
![]() |
![]() |
#3 |
aisha
|
![]() Cevap : "Ağustos Böceği ile Karınca" Hikayesinin Yeni Versiyonu:)))gerçekten çok güzel,teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Ağustos Böceği ile Karınca" Hikayesinin Yeni Versiyonu:))) |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : "Ağustos Böceği ile Karınca" Hikayesinin Yeni Versiyonu:)))çok hoştu yha ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|