![]() |
Ezbere BiLirim YaLnızLığı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Ezbere BiLirim YaLnızLığı.."Sevgiyi sevdayı kitaplarda arama, şarkılarda, şiirlerde değildir asıl sevda, doğan günde, ayın suda yansıyan şavkında bir güzel çiçekte bulamadıysan eğer,insanların gözlerinde ara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezbere bilirim yalnızlığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle hızlı geçerdik ki zamanın içinden, sanki üşüyen biz değiliz ![]() ![]() ![]() Küçük insanlar büyük yalanlar söylüyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece karanlığın perdesini çekmiş üstüne,yalnızlıktan payına hak ettiğinden fazla düseni, şehrin bütün kuytu köselerini karanlığa boğma telaşında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeytan pususunu kurduğu anlarda, günahların en güzelini seçmek, yalnızlığın sınırlarını hakir görenlere ibret olsun diye bütün sevdalardan uzak durur ![]() ![]() ![]() Bu saatlerde ![]() ![]() ![]() Ne kullanacağım doldurmak için, eskiden konuştuğumuz boş yerleri, nasıl dolduracağım son kalan boşlukları, nasıl tamamlayacağım senden arda kalacakları ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün hislerimin kaybolacağı endişesindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi yarattığımız şarap tadında, oysa bizim şarabımızın tadı bile en seçkin kırmızı sek şaraplardan biriydi, mantık ve duygu yöresi sevişmelerin çatışmalarından üretilmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık bir kadeh gibiydin her zaman,yudum yudum içtikçe dudağımı kesen, Kırık bir kadeh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madem unutmanın ilk sancıları sarmaya başladı ![]() ![]() ![]() Biz artık ayrı olabiliyorsak, Sen ile Ben arasında şu "ile" artık yok demektir ![]() ![]() ![]() ![]() Artık sevdaların aranacağı mekanlarda kalmadı, hele ki; varlığının kısa bir zaman dilimi sürdüğü bu şehirde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bir kendi mezarlığıma gömüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihin bütün kilitlerini kırarak,isyan tadında,hüzün adında, yokluğun belasında, yalnızlığın kışkırtıcı tadında gel bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uçurumlar kadar derin geçmişimle, bir adım daha bir adım daha ![]() ![]() ![]() En acıyan,en kanamalı, sızlayan yanımı sana getirip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En olmazlara saldım yüreğimi ![]() ![]() ![]() Gidebilmek adına senden ![]() ![]() ![]() Çarptığım hep varlığındı ![]() ![]() ![]() Düşmelerim ise YOKLUĞUN ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|