![]() |
Cevap : Türban için yanıt |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() Cevap : Türban için yanıtAlıntı:
bbk yorum yapmak zorunda değilsin yani tartışmak zorunda değilsin çok şşükür en az snein kadar dini bilgim vardır şüphen olmasın dinin kesin kabul olduğunu biliyorum yani arkadaşım benim kimseye bişey lanse ettiğim falanda yok bunu söylüyüm herkes gördüğüne ve inanamk isteediğine inananır ![]() ![]() saygılarımla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
kezban
|
![]() Cevap : Türban için yanıtSaygım ayrıdır, düşünce ise ayrıdır ![]() insanın fikri ne ise zikride odur sayın dejavu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kişilerin yada toplulukların inanışlarına,düşüncelerine bakarım,eğer ters birşeyler görmüşsem sebebleriyle beraber araştırırım,doğru olan benim inancımsa-ki bu güne kadar hiç şüphe duymadım-onlara doğruyu anlatmaya çalısırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VANDETTA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
dejavu2009
|
öncelikle sözlerine çok kırıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O YAZIYI SUDENAZ İSTERSE TEKRAR YAYINLARIM ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
dejavu2009
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
dejavu2009
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Türban için yanıt:) bunun aksini kanıtla! "hımar" kelimesinin anlamı "örtü"dür ![]() "Humur" ise çoğul bir kelimedir ![]() ![]() Bu kelimeler Türkçe çevirilerde Başörtüsü olarak geçiyor ![]() “res” kelimesi ile baş bölgesi vurgulanır ve örtü kelimesi olan “hımar” ile beraber başörtüsü net bir şekilde anlaşılırdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Türban için yanıtArkadaşlar şunu söyleyeyim, ben ilk başta cevap yazmama tereddütüm oldu ![]() ![]() ![]() ![]() yazılan cevaplarda şunu algılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yüce Allah'ın bize gönderdiği Kur'an-ı kerimdeki ilk kelime "ıkra" dır ![]() Ben bilgiyi her yerde ararım ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar sözlerimle size kırdıysam; önce Allah sonra siz affedin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
VANDETTA
![]() |
Hz ![]() ![]() Bir gün Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babam ve annem sana feda olsun neden ağlıyorsunuz? dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Resulullah (s ![]() ![]() “Saçlarından asılan kadın saçını namahrem erkeklere karşı örtmeyen kadındır ![]() Kendi vücudunun etini yiyen kadın ise vücudunu başkaları için süsleyen kimsedir ![]() ![]() Kocası kendisinden razı olan kadına ne mutlu -Vesailu’ş- Şia c ![]() ![]() ![]() Saçlarına asılan kadının bunu neden yaptığıyla ilgili ne diyorsunuz dejawu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Türban için yanıtArapçayı bilmiyorum fakat kelimelerde gizli gerçekler olduğunu biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
dejavu2009
|
Ahh vandetta ah, ben kelime oyunu yapmıyorum ![]() ![]() ![]() Bu yazdıkların için şunu söyleyeyim: daha önce yaptığın yorumlarda bakışları kimse engelleyemez diyorsun kesinlikle katılıyorum ![]() o zaman Şimdi saçları bir kenara bırakalım ve Bakışları önlemek için ( Erkeklerin bakışlarını) bütün kadınlar BURKA giysin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vandetta dediğin gibi bunun sonu yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
dejavu2009
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VANDETTA
![]() |
bilir!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Türban için yanıtdejavu kusurabakma ama arı kovanına çöp sokmak bu yaptığın başkada hiçbişey değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|