Bir Kadın Gittiğinde.. |
|
|
#1 |
|
KRDNZ
|
Bir Kadın Gittiğinde..BİR KADIN GİTTİĞİNDE
![]() ![]() Kadınlar gittiklerinde, arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde yetim-öksüz kalan çok olur ![]() Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler ![]() ![]() Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların Sık sık boynunu büker sarıkız O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, değerini kimse anlayamaz krom hac tasının ![]() Balkon artık sessizdir, koridor kimsesiz Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır Kapı eşiğindeki "Dikkat et" duyulmaz, annesi gitmiştir "Geç kalma"nın Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak giderler ![]() Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında Ve bir kadın gittiğinde pek çok yetim bırakmıştır arkasında Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında; bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci ![]() ![]() Bir anne gider ![]() ![]() Bir dost ![]() ![]() Bir arkadaş ![]() ![]() Bir sevgili ![]() ![]() ![]() Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde ![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : Bir Kadın Gittiğinde.. |
|
|
#2 |
|
bonsoir
|
Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..çok haklısın ![]() ![]() Bir kadın gittiğinde bir çok işler kalır ![]() ![]() Ama merak etmesinler o işleri yapacak başka kadınlar vardır,hemen arayış içerisine girer erkekler" kime yaptırsam bu işleri "diye![]() Çünkü erkekler yalnız kalmaktan korkar![]() ![]() 23
|
|
|
|
#3 | |
|
KRDNZ
|
Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..Alıntı:
Sebebi hakkında bir fikrim yok ama evet aynen dediğin gibi yaparlar maalesef
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..çok üzel bir paylaşım teşekkürler KRDNZ, |
|
|
|
#5 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Bir Kadın Gittiğinde..Bir anne gider ![]() ![]() Bir dost ![]() ![]() Bir arkadaş ![]() ![]() Bir sevgili ![]() ![]() ![]() Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde ![]() ![]() ![]() Çokk güzel bir yazı ![]() Tskler KRDNZ :)
|
|
|
|