![]() |
Daniel Radcliffe Harry Potter Çok Hasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Daniel Radcliffe Harry Potter Çok Hasta![]() Harry Potter'ı oynayan Daniel Radcliffe öylesine hasta ki ayakkabısını bile bağlayamıyor ![]() İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı ![]() Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi ![]() Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi ![]() Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti ![]() ![]() 'NEDEN BEN DİYE SORDUM' Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu ![]() Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi ![]() Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor ![]() ![]()
|