![]() |
Vistayı Xp ye Çevirme |
![]() |
![]() |
#1 |
dark_defender
|
![]() Vistayı Xp ye ÇevirmeHerkese slm elimde HP Pavilion dv5 notebook var ve Vista Home Premium yüklü buna xp kurmaya çalıştığımda ku işlemi başladıktan sonra mavi ekranda sistem hatadan kurtarıldı diyor ve resetlememi istiyor nasıl xp kurabilir ![]()
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Vistayı Xp ye çevirme |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Vistayı Xp ye çevirmeAlmış olduğunuz hatanın içeriğini göremediğim için birşey söylemek zor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Vistayı Xp ye Çevirme |
![]() |
![]() |
#3 | |
Naturel37
|
![]() Cevap : Vistayı Xp ye ÇevirmeAlıntı:
onuda öncelikle easybcdv1 ![]() ![]() sata destekli xp yi kurarsanız sanırım sorununuz cözülmüş olur easybcd kullanımınıda google da kısa bir arastırma yaparak nasıl kullanılır bulabilirsiniz sata destekli xp cd si yapılışınıda reklam olmasın notebook ![]() ![]() hatta sizin notebook unuz yeni oldugunu sanıyorum amd serisi ise dv-5 1002 modeli ise onun tüm xp driverlerini bir tek o sitede buldum bendede aynı sorun vardı bu şekilde sorunu aştım ama kesinlikle recovery vistayı yedekleyin onuda aynı sitede bulursunuz daha sonra vistaya dönmeniz açısından çok önemli yardımcı olabildiysem ne mutlu bana saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Vistayı Xp ye Çevirme |
![]() |
![]() |
#4 |
dark_defender
|
![]() Cevap : Vistayı Xp ye Çevirmeyardımlarını için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|