![]() |
Efendim |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
EfendimSeni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünmesi en huzur veren sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() Seni düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Alemlerim yegane efendisi ![]() ![]() ![]() Bir elin güneşteydi sanki , Diger elinde kürre-i arz Kimse cemalinde bulamamış hiç maraz Eyy nuru tüm evreni kuşatan efendim ![]() ![]() ![]() Sensin şu yaralarıma merhem saran sevgilim , Efendim ![]() ![]() ![]() Yusuf’u gören gözler bir kez seni görseydi , Bir kez baksalardı cemaline ![]() ![]() ![]() Bıçakları ellerini değil , sinelerini deşerdi ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Bir biçare ümmet olarak gelsem kapıcazına , Söylesem arzuhalimi , diz çöküp huzuruna ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() ![]() Kandan irinden deryaları geçmekti ,arzum Ateşten satıhlarda yürümekti , Yüregimde senden başka tüm aşkları silmekti , Silmekti amma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapamdım ya Rasul ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa efendim ![]() ![]() ![]() Ateşlere ibrahimden önce atılmaktı arzum Yangınım gül bahçesine dönmesede ![]() Oysa efendim ![]() ![]() ![]() Uhutta mızrak ile hamzanın arasına girmekti arzum , Tek sen amcana üzülme diye ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Keşke ben kovulsaydım yurdumdan yuvamdan da ![]() ![]() ![]() Sen hasret kalmasaydın mekkene ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Keşke ben dökseydim kerbeleda kanımıda , Sen yine okşasaydın Hüseyninin başını ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Gölgen olmaktı arzum ![]() ![]() ![]() Çünkü sendin tek gölgesi olmayan insan şu dünyada ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Güneş bile hayran hayran gezermişte tepende yakmazmış tenini Kara bir bulut korurmuş aminenin yetimini ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Ne kadarsa mesuttu seninle , ibrahimin kabesi Şimdi yine sardı etrafını çağdaş müseylemenin filleri ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Ruhumda hasretin yakıp yakıp kor ediyor ![]() ![]() ![]() Sensiz bu dünya cehennemi kübra oluyor ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Ne zamana kadar sürecek bu hasretim İrandan selmansa hasret sana, Anadoluda benim ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Şu gözler bir kere bakamadılar cemaline , Gerçekte olmasada bir kere gel , gir hayallerime ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Şaşıyorum ebu cehil nasıl hayran kalmamış gözlerine , Oysa sana utancından can veriyordu genç bir sahabe ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Her gece bakıyorum gökteki şakkı kamere , Kamerin bile boynu bükük rengi solmuş öylece ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Oysa bir parmağınla bölmüştün onu ikiye , O şarkılar söylüyordu Rasul bana dokundu diye ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Senki nakış nakış dokuyordun sahabeyi ![]() ![]() ![]() Sırf onun için İstanbula kadar gelmişti Eyyub el ensari Efendim Sahabenden en mahzunu hz vahşi olsa gerek Ne acıdır mescidinde direkler ardında seni dinlemek ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Mus-abın sahaben arasında beni en çok yaralayandır, Şehadet anında kefen bile bulunamayandır ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Mus-ab ki islamdan önce mekkenin en zenginiymiş , Sen ona sancağı verdiginde daha on sekizindeymiş ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Karanlıklar aydındanmış sen dünyaya gelince , Melekler korurmuş seni , Rasule bir şey olmasın diye ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Biliyorum hz Fatımayı diğerlerinden ayrı tutuyordun , O bana Haticemin emanetidir diyordun ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Seni şiirlere yazmak benim tek bildiğimdir , Bilirim ki mekke bile bir şiirle fethedilmiştir ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Şu biçare halimle dertleştim seninle Artık dayanamıyorum bir kere bakayım cemaline Efendim ![]() ![]() ![]() Kalmadı artık dayanacak takatim , Günahlarım çok , hem çok dertliyim ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Bu dünyada göstermezsem nuru cemalini , Ne yapayım biçare , mahzun ahirete talibim ![]() ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki ahirette kişi sevdiğiyle beraberdir ![]() ![]() ![]() Benim sevdiğim MUHAMMET MUSTAFADIR (sav) MUHAMMET MUSTAFADIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|