![]() |
İşin Aslı... |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() İşin Aslı...![]() En komik iddialardan biri: Çinliler çocuk yiyor! Hatta iddianın arka planı da şu şekilde: Tayland daki bakım evlerinden 70 dolara alınan çocuklar, pahalı restoranlarda müşterilere servis ediliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternet üzerinde elden ele dolaşan bir çok fotoğrafın gerçekliği tartışma konusu oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Peri" mumyası: SAHTE ![]() İneği sudan çıkaran yılan: GERÇEK ![]() Canavar balık: SAHTE ![]() Aslında bir maket olan bu balık, daha sonra Ebay de satıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Ayakları olan balık: GERÇEK ![]() Devasa insan iskeleti: SAHTE ![]() Dev örümcekler: GERÇEK ![]() Ormandaki hayalet: SAHTE ![]() Aynı hayaleti başka fotoğraflarda da görmek mümkün ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bir şehir efsanesi, arabasıyla genç bir kıza çarpıp ölümüne neden olan adamın hastanede çekilen fotoğrafında, yatağın altında kızın hayaleti görünmekte ![]() ![]() ![]() SAHTE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() McDonald s dan tavuk menu alan kadının menüsünden bu tavuk kafası çıkar: GERÇEK ![]() Helikopterden uzatılmış merdivendeki dalgıça köpekbalığı saldırdı: SAHTE ![]() Fotoğrafların orjinal halleri böyle ![]() ![]() ![]() ![]() Kongo da 5 metre boyunda dev bir timsah yakalandı: GERÇEK ![]() "Bir sörfçünün son fotoğrafları": SAHTE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yavrular kadının dikkatini dağıtırken, anneleri çantadan para çalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyanın en uzun köprüsü: GERÇEK ![]() ![]() ![]() Bir "deniz kızı"nın cesedi sahile vurdu: SAHTE ![]() Bir sanatçının elinde çıkma bu "deniz kızı", 2006 yılında Ebay de satıldı ![]() ![]() 32 yaşındaki Arizona lı adam, karısının cesedini evde saklıyor ![]() ![]() Katrina kasıragası sırasında, bakımevindeki köpekler uçakla tahliye edildi: GERÇEK ![]() Tayland a yaklaşmakta olan tsunami: SAHTE ![]() İran da ekmek çalarken yakalanan 8 yaşındaki çocuğun kolu kırıldı: SAHTE ![]() İşin aslı, baba ve oğul sokak göstericileri olan bu insanlar, hayatlarını bu gösterilerle kazanıyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İŞİN ASLI... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İŞİN ASLI...ayh bakarken şoq oLdm tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşin Aslı... |
![]() |
![]() |
#3 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : İşin Aslı...ayy katılıormm kuzuma yaa ne kdr kandırlıyomusuz meğerse teşekkürler=)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : İşin Aslı...paylaşım için tşkler bakarken kardeşimle ay ayy diye diye bir hoş olduk ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : İşin Aslı...ya çok tşklşer sayende gerçekleri öğrendikk |
![]() |
![]() |