![]() |
Cennete İlk Giren Kadın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cennete İlk Giren Kadın..Bir gün Rasulallah (s ![]() ![]() ![]() - Cennete giren ilk kadin kimdir biliyormusun ? Hazreti Fatima cevap verir ; - Ey Fahr-i Kainat ben degilmiyim ? Rasulallah efendimiz der ki ; - Hayir, filan yerde filan evde bir kadin var o dur ![]() Hazreti Fatima söyle der ; - Ne amel islemektedir de cennete giren ilk kadin olacaktir Rasuallah efendimiz cevaben git onu ziyaret et görürsün der ![]() Hazreti Fatima hazirlanip o kadinin evine gider ![]() Kapiyi çalar çok çirkin bir ses ona cevap verir ![]() - Kimsiniz ? Hazreti fatima söyle der ; - Ben Fatima ![]() - Hangi fatima? Der kadin, Hazreti Fatima su cevabi verir ; - Rasualllah (s ![]() ![]() ![]() Kadin söyle seslenir ![]() - Kusura bakma iki cihan serverinin kizi, Kocam su an evde yok, kendisi benden baska kimseye Kapiyi açma dedi, Bende söz verdim açamam ey rasulllahin kizi ![]() Yerin var sana canim kurban, O zamana kadar kocamdan izin alirim ![]() - Peki, Tamam ![]() ![]() Ertesi gün olur, Hazreti Fatima yine o kadina giderken yanina Hazreti Hüseyin gelir, Beni de götür Der, Hazreti Fatima oglunu kiramaz ve tamam gel beraber gidelim der ![]() Kapiyi çalar ![]() - Kimsiniz ? der kadin Hazreti Fatima cevap verir; - Benim, Fatima ![]() Kadin söyle der, - Ey cihan serverinin mübarek kizi yaninda bir erkek çocugunun sesi duyulur ![]() ![]() - Benim oglum Hüseyindir ![]() ![]() ![]() Kadin Üzülerek söyle der ![]() - Kusura bakma Ey Rasul kizi Hazreti Fatima, Ben kocamdan sadece senin için izin istedim Oglun Hüseyin için istemedim ![]() ![]() - Peki, Tamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün olur ![]() Hazreti Hasan aglamaya baslar beni de götürün der, Hazreti Fatima oglunun bu istegini kiramaz ve Onu da yanina alir ve yola çikarlar ![]() ![]() Kapiyi çalar ve yine o çirkin kadin sesi cevap verir ![]() - Kimsiniz ? - Ben Fatima ![]() - Yaninda kim var Ya Rasulallahin Kizi Fatima - Oglum Hüseyin var birde Hasan var, Hüseyini gelirken gördü agladi, gelmek istedi bende kiramadim ![]() Kadin Üzülerek cevap verir ; - Kusura bakma Ya Rasul kizi Fatima ben kocamdan sadece sen ve oglun Hüseyin için izin aldim Hasan için Almadim yarin gel kocamdan Hasan içinde izin alayim ![]() Hazreti Fatima ; - Peki, Tamam der ![]() ![]() Ertesi gün olur ![]() ![]() Kapiyi Çalarlar - Kimsiniz ? der kadin ![]() - Ben Fatima ![]() - Yaninda Hazreti Hüseyin Ve Hazreti Hasan' dan baska biri var mi Ya Rasul Kizi Fatima ![]() - Hayir yok ![]() Ve kapiyi açilir, Kapiyi açan o kadar güzel bir kadindir ki yüzünden nurlar akiyor ![]() Çok güzel bir kadin ![]() - Hosgeldin Sefa getirdin Ey Rasulalahin kizi Fatima ![]() Hazreti Fatima ilk olarak kocasina olan itikatini begenir ![]() ![]() - Üç gündür Kimsiniz diyen yasli kadin senmisin ? der - Hayir ![]() ![]() - Peki o yasli kadin kimdi ? - Yasli kadin yoktu Ya Rasuallahin Kizi Fatima , agzimda tas vardi o yüzden sesimi degistirdim - Peki neden degistirdin der Hazreti Fatima Kadin Su Cevabi verir ![]() - Belki sesimi duyupta yoldan geçen bir erkek sehvetlenir, Kötü amel isler diye degistirdim Ya Hazreti Fatima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet degerli ziyaretçilerimiz bu yazi Seslerini gizlemeyen ve Radyolarda Canli yayina katilan bayanlar için hazirlanmistir ![]() ![]() Günümüzde gerek televizyonlarda, gerek radyolarda, gerekse chat ortami olan msn gibi ses gönderme özelligi olan internet ortaminda, bir çok kez karsilastigimiz ve duydugumuz kadin sesleri mevcut ![]() tanimadiklari bilmedikleri aralarinda hiç bir akrabalik bagi olmayan karsi cins erkeklere rahatlikla duyuruyorlar ![]() Bunlar Allah' tan korkmuyorlar mi ? Son zamanlarda asiri yogunlasan bir edepsizlik ve terbiyesizlik söz konusu ![]() Kadinin en hayirlisi; güzeli ve zengini degildir ![]() ![]() Sorulduklarinda bir islami soru ya da güncel bir soru bu tip bayanlarin üstüne bilen yoktur ![]() Ama Radyolara Çikipta Seslerini Duyurmanin Ne Kadar Hayasiz Oldugunu Bilmiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine soruluyor ne niyetle siz konusuyorsunuz tanimadiginiz kisilerle ? Verdikleri cevap sudur ; " O Benden Büyük O Benim Abim Sayilir ![]() ![]() ![]() Allah (c ![]() ![]() Herseyi Allah(c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tasavvufta ancak hayanizla yürürsünüz ![]() Ve Hayasi olmayan tasavvufta yürüyemez en alçak yerdedir ![]() ![]() ![]() S ![]() |alıntı| |
![]() |
![]() |
|