![]() |
Allah [c.c.] sonumuzu Hayr Getirsn.. |~ bahaneler ~| |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Allah [c.c.] sonumuzu Hayr Getirsn.. |~ bahaneler ~|- Gençken yaşayamazsam başka ne zaman yaşayacağım - Ben onlardan daha müslümanım - LA İLAHE İLLALLAH diyen herkes cennete girecek nasıl olsa - Yaşlanınca kılarım - Çalışmakta ibadet (mutlaka,ama bunu farklı yorumlayanları az çok görürsünüz) - Allah kısmet ettiği zaman kılarım - Namaz kılmıyorum ama Müslümanım - ALLAH (c ![]() ![]() ![]() - Zaman müsait olmuyor bir türlü, - Üşendim ya,o yüzden - Her koyun kendi bacağından asılır - O benimle ALLAH arasında - Bir şey olmaz ALLAH affeder - Ya o ayrı o ayrı, onunda yeri zamanı var - Cehennemde bir süre kaldıktan sonra cennete girmeyecekmiyiz - Bizim evde de kimse kılmıyorki - Cuma'ları hiç kaçırmıyorum ama o değilde ![]() ![]() (İki Cuma arası günahların affı ile yol alıp,bu iki Cuma arası kılmadığı namazların günahının affolacağını düşünen bazı çevreler var) - Kendimi iyice disipline ediyim öyle (Sonu gelmez güne doğru kulaç atanlar) - La bu kadar günahla,Allah'ın karşısına nasıl çıkarım ben - Millet der, 'hacı hocamı oldun', gülerler adama - Dua da ibadet nasıl olsa,dua ediyorum gece yatarken ben - Dinden soğuttular beni, o yüzden - Ramazan gelsin kılarız,sorun değil - Bu işi kim sonuna kadar götürebilirki, sen kıldın da ne kazandın - Ramazanda kılarız, çünkü o zaman bir namaz yetmiş namaza bedel - Abdest alıcan,camiye gidicen filan, bunlar bizi aşar ![]() - Kıldıkta ne oldu bugüne kadar,aynı hani? - Müslümanlığı tam olarak bilmiyorum ki daha ![]() - İçimden geldiği zaman ve kendimi hazır hissettiğim zaman kılıyorum ![]() - Kılmıyorum ama hiç günah işlemiyorum ![]() - Benim ahiret kavramım değişik ![]() - Aklıma bin türlü şey geliyor,yok olmuyacak böyle ![]() - E inşallah, ileride Allah nasip ederse ![]() - Bir gün bir başlıcam,tam başlıcam zaten ![]() - benim bilmediğim tek şey 5 vakit namaz,o da işime gelmiyor ![]() ![]() ![]() - Aha senin gibi gelip böyle konuşuyorlar,inadına kılmıyorum bende - namaz kılmıyorum ama kimse beni öldürmedi şimdiye kadar ! - kılmıyorum ama kılana da bir şey diyemem (Ömür geçer ![]() ![]() ![]() - Kur'anda 'namaza yaklaşmayın' yazıyo ![]() (İçkili iken namaza yaklaşmama konusunda ayeti çarptıranlara uyanlar) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte gaflet anlarından bir demet,'gaflet' ![]() ![]() ![]() 65-70'inde hala ağzı şarap kokan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birde şeytan vesveseleri var günümüzde, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Zina değil bu, kendi aramızda sözlendik biz ![]() - Tevbe ederim sonra - Bir kereden bir şey olmaz be - Herşeyide dine yormasan olmaz - E bi kere başladık artık,içiyoruz - E günahsa niye yarattı o zaman ALLAH - Ya ne alakası var,keyfimizi kaçırma şimdi (Öğüt ve nasihattan sonra) - Herşeyin bir zamanı var - O yasak bu haram, ne helal o zaman? (İsyan şekli) - İş yok,ekmek yok, çalmadan çırpmadan olmuyor işte ![]() - Eğilip kalktığımda kendimi tuhaf hissediyorum - Hep aynı rakamları oynuyorum,sistem kesin ![]() - Millet orada gülüp eyleşirken,benim ne eksiğim var? - Kur'an da yazıyo mu böyle değil diye, ee? (Maalesef bu yaklaşım içinde olan çok var ) - Zayıfım ben,tutamıyorum ki kendimi ![]() - Vay vay, gelip bana bir şey diyecek,ben öyle duracağım ha! Keserim adamı - Yasaklar tatlıdır, ehi ehi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cenab-ı Allah sonumuzu hayır eylesin, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeytanın şerrinden koru bizi ya rabbel alemin, gafletten,düşüklükten koru bizi Hak yolunda ilet Allah'ım, koru bizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|