|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beğendiğimiz, edebileceğimiz, filmleri, paylaşalım, tavsiye |
![]() |
En Beğendiğimiz Tavsiye Edebileceğimiz Filmleri Paylaşalım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
ışıl27
|
![]() En Beğendiğimiz Tavsiye Edebileceğimiz Filmleri Paylaşalım..Begendıgımız we tavsıye edebılcegımız fılm yada fılmlerı paylasalım ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : En begendıgımız tawsıye edebılecegımız fılmlerı paylaşalım.. |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : En begendıgımız tawsıye edebılecegımız fılmlerı paylaşalım..romantiik flim derseniz (melekler şehri, ) bilimkurgu derseniz(tarnsformens,zaman makinası,ben robot,matrix serisi,) korku derseniz(garez,13 ![]() macera derseniz(indiana jones,geçmişi olmayan adam,) şimdilik bunlar aklıma geliyor film arşivim olmasına rağmen şu anda hatırlayamıyorum o kadar çok varki neyse daha sonra yine yazarım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : En begendıgımız tawsıye edebılecegımız fılmlerı paylaşalım.. |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : En begendıgımız tawsıye edebılecegımız fılmlerı paylaşalım..korku filmleri oovv bayılırm :D Gerilim Hayaletler Iskence Katiller (Slasher) Kişilik Korkusu Kurt Adamlar Seytan & Şeytani Güç Vampirler Yamyamlık Yapı Bozuculuk Yaratıklar Zombiler ne olursa valla bayılırm ![]() ![]() L’intérieur (Inside / İçeride) - Alexandre Bustillo, Julien Maury 2007;) Not: üzerine tıklayabilirsiniz:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : En Beğendiğimiz Tavsiye Edebileceğimiz Filmleri Paylaşalım.. |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : En Beğendiğimiz Tavsiye Edebileceğimiz Filmleri Paylaşalım..Düşlerin Efendisi ![]() ![]() ![]() YönetmenPhilip KaufmanSenaryoDoug WrightOyuncularGeoffrey Rush, Kate Winslet, Joaquin Phoenix, Michael Caine, Billie WhitelawFilmin Türü Drama Orijinal AdıQuillsYapımcı FirmaFox Searchlight Yapım Yılı2000Yapım ÜlkesiABDOrijinal DiliİngilizceFilmin Süresi123 dakikaResmi Sitesihttp://www ![]() ![]() ![]() ![]() Eski bir film ama çok kaliteli ![]() ![]() Quills - (Düşlerin Efendisi) Doug Wright'ın ödüllü tiyatro oyunundan beyazperdeye uyarlanan Quills, hayatının son 10 yılını hapis benzeri bir akıl hastanesinde geçiren Marquis De Sade'nin hikayesini anlatmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Film ![]() ![]()
|