![]() |
Beni Bi Dinle Şevkett.... |
![]() |
![]() |
#1 |
!Chile_Kesh!
|
![]() Beni Bi Dinle Şevkett....Adam evine erken gelir bir bakarki en samimi arkadaşı karısı ile sevişiyor ![]() -Şevket bunu bana nasıl yaparsın senle beraber aynı okullarda okumadıkmı ? aynı dönem aynı yerde askerlik yapmadıkmı sen benim hayatımı kurtardın ben senin,asker dönüşü paran yetmedi işini kurmak için sermayeni ben vermedimmi,şevket ![]() ![]() ![]() şevket bari ben konuşurken dur ![]() ![]() ![]() ![]()
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Beni Bi Dinle Şevkett.... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Beni Bi Dinle Şevkett....iğrenç mide bulandırı ![]() ![]() ![]() ama komik diyelim tşkler paylaşımınız için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Beni Bi Dinle Şevkett.... |
![]() |
![]() |
#3 |
!Chile_Kesh!
|
![]() Cevap : Beni Bi Dinle Şevkett....teşekkürler cnm daha yeni başladı yeni yeni yani
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|