Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
göz, olabilirmiyim, ya$in

Göz Ya$in Olabilirmiyim?

Eski 08-06-2008   #1
meLankoLik_asaLet

Göz Ya$in Olabilirmiyim?

Gecenin zifiri karanliginda, kimsesizligin koynunda ve issiz bir kösede aglarken, gözlerimden düsen her bir damlada Sen vardin Ya Rasulallah! Gözlerimde Sen vardin Sözlerimden Sen vardin Uykumun en tatli zamaninda Düslerimin ortasinda Sen vardin Ben hep bir damla ya$ olmak istedim, bir damla ya$ gözlerinde Ya Rasulallah!

Dünyaya geldigin gün kainat ne kadar sevinmisti acaba? Her zaman bunu düsündüm Ve bu dünyadan ayrildigin gün sahabe ne kadar üzülmüstü? Ne kadar gözyasi dökmüslerdi ardindan? Bilirmisin Ya Rasulallah, ne kadar istedigimi bir damla ya$ olmayi sahabenin gözündeSenin icin gözlerinden süzülmeye neler vermezdimBilirmisin Ya Rasullah! Benim gözyaslarini cok sevdigimiCünkü sensizligin özleminde yanarken hep gözyaslarina sigindim Seni düsünürken hep onlarda takildimSeni anarken hep bir damla ya$ bozdu mutlugumu Ve Sana dogru gelirken bir damla gözyasinin üstünde kürek cektim

Sen bu dünyadan ayrildigin gün ben yoktum Ama ben Yusuf' un yüzündeydim Davud'un sesindeydim Ben Eyyub'un sabrindaydim Cünkü ben gözya$ini cok severim Istemedim gözlerinden ya$ damlatmalarini Iclerine akittim her zaman, iclerine akittim onlarin ya$ini Bu yüzden Eyyub' un sabrinda gizlendim Aslinda benim barinagim gözdür Cünkü ben gözya$larini cok severim, gözya$ini cok severim

Zorlu Uhud günüydü Masum Uhud'da bir imtihan vardi Oklar can üstüne can aliyor, kilic sakirtilari kulaklari sagir ediyor, tekbir sesleri semaya dalga dalga yayiliyordu Evet Uhud bugün böyleydi Melekler seni tavaf ediyordu Sonra kainati bir hüzün kapladi Öyle bir hüzündü ki e$ine az rastlanirdi Gökler, yere ya$larini döküyordu yagmur yerine nedense Agliyordu kainat ISte o an ben, bir damla ya$tim Uhud'un üstünde Ben $ehitleri ta$iyordum$ehitler vardi üstümde Ben o zaman anladim ölümün bu kadar güzel oldugunu En cok Hamza'nin yerinde olmak istedim$ehit kanlarindan dolayi kipkizildi rengim Kipkizildi rengim ürkütürcesineSonra seninle bulu$tum ödüllendirilircesine Kavu$tugum andi Peygamber' in gözlerine Katildigim andi Peygamber' in sözlerine Saplandigim andi, sözlerin özlerine Ya Rasulallah! Uhud'da destanlar yazilirken, gözlerden ya$ süzülürken,o ya$larin kaynagi bendim
Eyyub'un sabri bendim Ve Uhud'u Eyyub' un sabri bile durduramadi

Gözlerden damla damla ya$lar yagdi Ya$Lar kalplerde cogaldi O ya$lar nice yürekler dagladi Kalplerde güne$ gibi parladi
Ya Rasulallah! Ya Rasulallah! Iste benim hikayem budur

Ben yüzyillar sonra da dü$tüm gözlerden Ama icimde bir huzursuzluk vardi Bir istegim vardi senden, söylemekten kacindigim Ve $imdi istiyorum : Göz Ya$IN oLaBiLiRMiYiM?

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Göz Ya$in Olabilirmiyim?

Eski 08-06-2008   #2
Gözyaşı

Çok güzelmiş eline sağlık kardeşim

Eski 08-06-2008   #3
sudenaz

allah razı olsun cnm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-11-2008   #4
haticee

çok güzelmiş tesekkrler cnm
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com