![]() |
Bilimin Çözemediği 10 Sır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
lidif
|
![]() Bilimin Çözemediği 10 Sır..![]() Modern tıp artık pek çok hastalığın çaresini buluyor, son 10 yılda teknolojide gelinen nokta hayal sınırlarımızı zorluyor ![]() ![]() Bakın bilimin çözemediği 10 gizem ne? ![]() 1 - DEJA VU Fransızca bir kelime olan ‘déjà vu’, Türkçede ‘daha önce görülmüş’ anlamını taşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - TAOS UĞULTUSU ABD’nin New Mexico eyaletinde bulunan küçük Taos kentini ziyaret eden bazı turistler ve vatandaşlar, yıllardır, çöl havasında gizemli, güçsüz, düşük frekansa sahip bir uğultu ve titreşim duyduklarını anlatıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - BEDEN / ZİHİN BAĞLANTISI (PLESEBO) Bir efsaneye dönüşen ‘plasebo etkisi’ zihinle beden arasındaki muhteşem ilişkinin en basit kanıtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 - HAYALETLER Hayaletlerin varlığı hakkında ciddi bir kanıt olmamakla birlikte, onları gördüğünü, onlarla konuştuğunu, onların fotoğraflarını çektiğini ısrarla anlatan -içten ya da değil- şahitler, pek çoğumuzun yakın çevresinde bile mevcut ![]() ![]() 5 - DUYU ÖTESİ ALGI Hem Doğu, hem de Batı toplumlarında, bazı insanların bir çeşit psişik güçleri olduğuna inanılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 - ÖNSEZİ İster altıncı his, ister önsezi, ister kötü hisler diyelim; hepimizin hayatımızda en az bir ya da birkaç kez garip sezgilerimizi rehber alarak hareket ettiğimiz olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 - ÖLÜMDEN SONRA HAYAT Hayatlarında bir kez ölüme yakın deneyim geçirmiş kişilerin bazıları, karanlık bir tünelde yol alıp, sonunda beyaz bir ışık huzmesine kavuştuklarına dair hikâyeler anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 - UFO’LAR ![]() ![]() ![]() UFO deyince genelde insanların aklına uçan daireler, kısacası uzay gemileri gelse de UFO’nun açılımı ‘Tanımlanamayan Uçan Nesne’ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 - ASLA BULUNAMAYAN KAYIPLAR İnsanlar bazen kaybolur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 - BÜYÜK AYAK Bu gizem de Amerika’dan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Tempo |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bilimin Çözemediği 10 Sır.. |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Bilimin Çözemediği 10 Sır..Oldukça ilgiçekici bir konu olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bilimin Çözemediği 10 Sır..Çok hoşuma giden konular emeğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
djdem
|
![]() Cevap : Bilimin Çözemediği 10 Sır..çok ilgimi çekti gerçekten beğendiğim ilgi duyduğum konulardır gizemli olanlar teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Bilimin Çözemediği 10 Sır..ürktüm desem =) şu dejavu hastalığı bana hiç yabancı gelmedi ve birazcık ürktüm sanırım ![]() ![]()
![]() |
|