Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir? |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?U, İ, E, İ, F, ? Soru işareti yerine hangi harf gelmelidir? Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız (06 06 2008)
|
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir? |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?ü mü?:( yada y yoksa ikiside değil:)? çözemedim valla ![]() ![]() ![]() ![]() merak ettim |
|
|
|
#3 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?İ harfi mi ![]() ![]() cevap ne :))
|
|
|
|
#4 |
|
hayko26
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?i harfi gelir tabiki her bir harften sonra i harfi tetrar yaptığına göre bu hep öle devam eder
|
|
#5 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?iii galiba her harften sora ii gelio eed haykocum katılıyrmm
|
|
#6 |
|
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?i mantıklı aslında ama bende i kendini tekrar etmiş e den bir sonraki harf gelmiş dolayıssıyla u da 2 harf sornası gelir diye birr mantık yürüttmüşdüm ama |
|
|
|
#7 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?Şimdiye kadar doğru cevap verilmemiş Soru için aslında biraz da bilmece diyebiliriz Yarın doğru cevabı açıklayacağım Bu süre zarfında yeni cevaplarınızı verebilirsiniz![]() |
|
|
|
#8 |
|
Equinox
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?Soru işareti yerine hangi harf gelmelidir? biraz değişmiş:)
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?mantıklı valla niye bu benim daha önce aklıma hiç gelmedi =)olaya hiç bu açıdan bakmamışdım bu mu acaba? |
|
|
|
#10 |
|
Equinox
|
|
|
|
#11 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Soru İşareti Yerine Hangi Harf Gelmelidir?
|
|
|
|