![]() |
Burçların Dostluk Anlayışları..(= |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
Burçların Dostluk Anlayışları..(=KOÇ
Koç burcunda doğan kişiler, arkadaşlıktan hoşlanır, fakat bunun koşullarını geniş ölçüde kendileri saptamak isterler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koç'lar her zaman yeni kişilerle tanışmak isterler, buna gereksinimleri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Koç burcundakiler kolaylıkla bir guruba girebilirler, fakat ne denli coşkun ve girişken görünürlerse görünsünler, kendilerinden ufak bir parça alı koyar, bu parçayı geçici arkadaşlıklarda sunmazlar ![]() ![]() ![]() ![]() BOĞA Hiç kimse sevgili Boğa'dan daha bağlı ve güvenilir bir arkadaş olamaz! Boğa'ların büyük bir etki uyandırmadıkları gerçektir ![]() ![]() Boğa'lar neşe kaynağı olabilirlerse de, genellikle başlangıçta sessiz ve çekingendirler ![]() ![]() Boğa'ların para ve sosyal durumun geçerli olduğu yüksek sosyeteden arkadaşlıkları vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün gün büroda sıkı çalışmış olmalarına karşın akşamları ya da hafta sonları özel arkadaşlarıyla paylaşacakları yaratıcı uğraşlar bulurlar ![]() ![]() ![]() ![]() İKİZLER İkizler çok sayıda arkadaşları, fakat olabildiğince az, derin dostlukları olmasında hoşlanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşin ilginç yanı bu Peter pan yaradılışlı kişilerin gerçek arkadaşları onları anlarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YENGEÇ Yengeç'ler az sayıda ama içten arkadaşları olmasından hoşlanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakın arkadaşlarıyla öyle ince bir bağları vardır ki, saatlerce konuşmaları gerekmeyebilir ![]() ![]() ![]() Yengeç'ler huysuzdurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yengeç'lerle yakın arkadaşlık biraz bunaltıcı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASLAN Aslan arkadaşınızın sorunu çok eli açık ve yüce gönüllü olmasıdır ![]() ![]() ![]() Biz burada, gelişmiş Aslan yaradılışından söz ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanlış anlaşılmasın! Aslan'lar bağlı ve güvenilir arkadaşlardır ![]() ![]() ![]() Bu gururlu ve genellikle yönetici tipler, arkadaşlarından büyük saygı beğenilme ve bağlılık beklerler ![]() ![]() ![]() Aslan'lar ormanlar kralı olma niteliğine gerçekten inanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞAK Başak'lar yaklaşılması kolay olmayan insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu demek değildir ki, bu pratik insanların telefon edecekleri, gidip gelecekleri ve her zaman yardım isteyecekleri arkadaşlar yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() TERAZİ Terazi burcunda doğan kişilerin ait olmaya gereksinimleri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Terazi ortaklık burcudur onlara göre evlilik ve kardeşçe bir ortaklık arasında temelde bir ayrılık yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AKREP Akrep burcundaki kişiler tüm arkadaşların en zoru olabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne denli katı görünürlerse görünsünler bu Akrep'lerin temel özelliğidir ![]() ![]() YAY Yay burcundaki kişiler çok iyi arkadaşlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sırasında çok ciddi de olabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OĞLAK Oğlak burcunda doğanların çok sayıda yakın arkadaşları olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak'lar sıkı arkadaşlıklar kurabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOVA Kova burcundakilerin arkadaşlığı en yüksek düzeydedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BALIK Balık burcunda doğan kişiler en iyi arkadaşı aradıkları için doğal olarak sık sık hayal kırıklığına uğrarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(= |
![]() |
![]() |
#2 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=BAŞAK Başak'lar yaklaşılması kolay olmayan insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu demek değildir ki, bu pratik insanların telefon edecekleri, gidip gelecekleri ve her zaman yardım isteyecekleri arkadaşlar yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() çok dogru:Ppaylasım ilçin teşekkürler=)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=bn tşk ederimm kuzumm bnm xD
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=KOVA Kova burcundakilerin arkadaşlığı en yüksek düzeydedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğru gibi sanki =) teşekkürler sevgili panterciğim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=bn tşk ederim dadLumm (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=TERAZİ Terazi burcunda doğan kişilerin ait olmaya gereksinimleri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Terazi ortaklık burcudur onlara göre evlilik ve kardeşçe bir ortaklık arasında temelde bir ayrılık yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru mu acaba merak ettim:Pp |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=ayy cnm hiç bi fkrm yoq yinede tşkLr ![]() ![]() Balık burcunda doğan kişiler en iyi arkadaşı aradıkları için doğal olarak sık sık hayal kırıklığına uğrarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herbişiyi doru alala xS xDxD
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=OĞLAK Oğlak burcunda doğanların çok sayıda yakın arkadaşları olamaz ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak'lar sıkı arkadaşlıklar kurabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşkler=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=rica ederim sudenaz cım (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-ecem-
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=bn oğlak değilmm galiba:d sağl payalşm için:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Burçların Dostluk Anlayışları..(=bn tşk ederim (:
|
![]() |
![]() |
|