Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklarımız, ele, için

Çocuklarımız İçin El Ele

Eski 08-10-2008   #1
cadi_silvia

Çocuklarımız İçin El Ele

Arkadaşlar bir arkadaş vasıtası ile güzel bir işe ön ayak olmak üzereyim ama desteğe ihtiyacımız var yarınlarımız çocuklarımız için onlar için el ele verelim mi ne dersiniz hiç değise bir ihtiyaçlarını karşılamış oluruz

Düşüncemiz şudur Çocuk esirgeme kurumuna bağış yapmak istiyoruz çocuklara en güzel hediyenin kitap olacağını düşündük bu kitapta nelermi olacak biz ablalarının abilerinin onlar için kendi yüreklerinden dökülen cümlelerle yazmış olduğumuz şiirler-makaleler-yazılar-öyküler-masallar-hikayeler olacak

Organizasyonun katılım ücretleri gerekli yerlerle görüşüldükten sonra buraya açıklayacağım ama kesinlikle şüpheniz olmasın ankaradan genel müdürlükten onaylı ve bir psikolog tarafından onaylı bir kitap olacak bu kitap ve diyelimki bu katılan arkadaşların bir sitesi var o sitenin reklamıda olacak mesela felanca kişi felanca site sahibi yardım etmiştir diye bir reklam uygulamasıda yapıcaz ama amaç çocuklarımıza yardım olmalı yürekten gelen bir sevgi eli yardım eli olmalı

Ve ben bu sitede herkesin ne kadar sevgi dolu olduğunu biliyorum yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Çocuklarımız İçin El Ele

Eski 08-10-2008   #2
kezban

tabikide yardım ederizben kendi adıma elimden gelen ne varsa yaparımsenden gelişmeleri bekliyorum,diğer bilgilendirmeleride yapar ve ne yapmamıs gerektiğini kesin olarak söylersen hemen başlarız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-10-2008   #3
sudenaz

hikaye konusunda başarılıyımdır elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım=)
buna ön ayak olduğunuz için allah razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-10-2008   #4
acyesyehguunl

cok güsel bir düşünce katılanların yüreklerine saglıkdestekçiniz olucam bende
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-10-2008   #5
cadi_silvia

Arkadaslar beni çok sevindirdiniz allah sizlerdende razı olsun gerekli açıklamalar görüsmelerimiz bitince burada vericem
Tamamen resmi birsey olacak öncelikle fiyat ayarlaması yapıyoruz gerekli yerlerle görüsüp ondan sonra bir psikolog ablamız siir yazı vs ne varsa bunları okuyacak cocukların psikolojisi açısından zarar teskil edip etmedigini inceleyecek onay verecek sonra bu kitap ankara genel müdürlügünce onaylanacak bu sekilde bi calısmamız olacakFiyatlarıda vericem en kısa zamanda ve içinizden istanbulda olanlarda varsa istanbulda bir yuva belirleyecegiz oraya gitmek ister iseniz beraber gideriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-10-2008   #6
sudenaz

niye ben istanbulda değilim yah kahretsin!=(
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com