![]() |
Pardus 2008 Sürüm Notları |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() Pardus 2008 Sürüm Notları1 ![]() Pardus geliştiricileri, çevirmenleri, belge yazarları ve sanatçılarının desteği ile hazırlanan Pardus 2008'e hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() 1 ![]() Pardus 2008'e ilişkin istek ve önerilerinizi ya da hata bildirimlerinizi Bugzilla Main Page adresinde bulunan hata bildirim sistemine iletebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Pardus 2008 ile birlikte gelen gelişmiş yetki denetim sistemi ile tüm kullanıcıların yetkilerini detaylı bir şekilde düzenlenlenebiliyor, Pardus'un parola sorma ve yetkilendirme davranışını kolayca özelleştirilebiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ağ yöneticisi (network manager) uygulaması, oluşturulan ağ profillerini otomatik olarak algılayabilir ve otomatik olarak o profile geçiş yapabilir ![]() ![]() ![]() ![]() İnternetten bir kaç tıklama ile kolayca yeni uygulamalar indirmeyi ve kurmayı sağlayan paket yöneticisi (PiSi), Pardus 2008 ile birlikte daha da gelişti ve hızlandı ![]() ![]() ![]() ![]() Pardus'u sabit diske kurmak için kullanılan YALI (Yet Another Linux Installer), ilk adımda kurulum için gerekli soruları sorup, ardından yaklaşık 30 dakika süren kurulum işlemine geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pardus'un yeni kullancıları karşılayan uygulaması Kaptan Masaüstü de tamamen yenilendi ![]() ![]() ![]() Pardus 2008'in yeni özelliklerinden biri olan Görüntü Yöneticisi, kullanıcıların monitör ve ekran kartı ayarlarını kolayca yapmalarını sağlıyor ![]() ![]() ![]() Pardus'un en güçlü yanlarından biri olan tamamen otomatik donanım tanıma, Pardus 2008 ile daha da gelişti ![]() ![]() ![]() ![]() Pardus'un temel teknolojileri COMAR ve Mudur, dbus altyapısını kullanarak tamamen yeniden yazıldı - Pardus 2008 bu teknolojilerin ilk kez kullanıldığı Pardus sürümü olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor ![]() ![]() ![]() Pardus 2008 sürümü, Pardus teknolojilerindeki yeniliklerin yanında birçok güncellemeyi de içeriyor :
![]() |
Cevap : Pardus 2008 Sürüm Notları |
![]() |
![]() |
#3 |
alper1482
|
![]() Cevap : Pardus 2008 Sürüm NotlarıTeşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Pardus 2008 Sürüm Notlarıtşkler canım ![]() ![]() ![]() pardus dedimi tüylerim diken diken oluyor az çekmedim valla bunu anlatcam diye =)bide afedersin gıcık gıcık karşında gülen insanlara ama çok şey öğrendim sırf onların altında ezilmemek için pardusle ilgili makaleleri bile okumuşdum biliyorsun=)bu sayede öğrenmiş olduk=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bedirhan05
|
![]() Cevap : Pardus 2008 Sürüm Notlarıkonu için tşklr
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
djdem
|
![]() Cevap : Pardus 2008 Sürüm Notlarıişine yaraya bildiyse çalışmansa sevindim cnm geçmiş olsun nediyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Pardus 2008 Sürüm Notlarısaol cnm geçti çok şükür hayırlısıyla=) |
![]() |
![]() |
|