Çok Hoş bi hikaye...! |
|
|
#1 |
|
hayatyolu
|
Çok Hoş bi hikaye...!Bu hikayede yasanan her olay, bire bir benim basımdan geçmistir ![]() ![]() kişileri korumak adına sadece isimler degiştirilmistir![]() ![]() ![]() askerden geldiğim 2003 yılının subat ayıydı ![]() herşey arkadaşım hakanı'ın sizi bizimle basket oynamaya davet etmesiyle başlamıştı ![]() ![]() izmir kış ayının son günlerini yaşıyordu ![]() ama sanki yaz mevsiminden bir gün gibi hava günlük güneşlik ve sıcaktı![]() ![]() hakanla ikimiz basket sahasında potaya atış yapıyorduk ![]() diğer potanın orda ise parkın serserileri futbol oynuyordu ![]() biz hakan'la pek konuşmazdık onlarla![]() aramızda gizliden gizliye hep bir rekabet olurdu çünki![]() yazları, onlar parkta 15-20 kişi birleşir futbol oynardı ![]() ve gelip geçen kızlara laf atardı![]() biz ise parktaki hemen her kızı tanır![]() 2-3 erkek en az 5-6 kız bir gurup olusturur muhabbet ederdik![]() top oynardık![]() tabi onların "onlarca" bu ezik hali sürekli bize karsı kin gütmelerine yol acardı![]() sonra siz geldiniz parka ![]() arkadasın nazan'la![]() sen siyah saçlı hafif kilolu ama çok sevimli bir kızdın![]() küçüçük ellerin vardı![]() ve çok derin bakışların![]() bizim pota dolu olduğu için mecburen diğer potada atış yapmaya başladınız ![]() sürekli futbol oynuyan çocukların size laf çakması ve arada bilerek topu size atmaları sizi rahatsız ediyordu![]() ben hakan'a "sunları davet edelim, birlikte oynayalım" dedim![]() oda sizin yanınıza gelip,"arkadaşlar isterseniz birlikte maç yapalım nedersiniz" dedi? sen "hiç davet etmiceksiniz sanmıştım" dedin ![]() ve gülümsedin![]() gülüşünü ilk ozaman görmüştüm![]() bende hemen lafa girip "aslında sizi daha önce davet edicektim ama yanlış anlarsınız diye bişi demek istemedim" dedim ![]() ![]() daha sonra çok güzel bir maç yaptık ben seninle hakanda nazanla takım olmuştuk ![]() tabi biz yendiksonra bakkaldan kola alıp geldik ikimiz ![]() çok susamıştık![]() biraz muhabbet ettik![]() aynı yerde oturdugumuz halde seni ilk kez görüyorum![]() oysa sen beni daha önceden tanıyormussun![]() lise 2ye gittiginide o gün ögrendim![]() ![]() sonra vedalaşıp ayrıldık ![]() ![]() ertesi gün biz yine aynı parkta aynı potada hakan'la maç yapıyorduk ![]() yanımızda bir kaç kız arkadasımız daha vardı![]() ama ben sürekli senin apatmana bakıyordum![]() acaba gelirmisin diye![]() bir saat kadar sonra sen geldin ![]() yanında çağla isminde arkadaşınla![]() karşıki banka oturdunuz![]() sürekli beni izliyor bir yandanda arkadasınla bana bakıp bakıp gülümsüyordunuz![]() neyseki maç bitti ve ben hemen yanınıza geldim![]() kısa bir selamdan sonra maç yapalım dedim![]() ve yine senle ikimiz, hakanla çagla takım olduk![]() tabi yine biz kazandık![]() yine çok güzel bir gündü ve hava güneşli ışıl ışıldı![]() veda zamanı geldiğinde ben telefon numaranı istedim ![]() bahanemde hazırdı; "parka çıkarken beni çaldırırsınız ![]() bize geliriz![]() "böylece 2 yıl sürecek aşkımızın ilk tohumları atılmıs oldu ![]() o akşam sabaha kadar seninle çağrılastık mesajlaştık ![]() hiç durmadı telefonum![]() ![]() benden çok hoşlanığını anlamıştım ![]() ![]() daha fazla uzatmanın pek anlamı yok diye düşündüm ![]() ![]() ve sana bir mesaj çektim ![]() ![]() k= "sanırım ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz ![]() aslına gerek vamı bilmem ama ben yinede prosedür gereği sormak istiyorum![]() senden çok hoşlandım![]() benimle çıkarmısın![]() ?"ve cevap; b= "seni henüz tanımıyorum yeni bir ilişkiden çıktım ve kalbim çok kırık ![]() üzgünüm arkadas kalalım![]() "şok olmustum ![]() kendimden okadar emindim ki![]() ilk kez biri beni reddediyordu![]() telefonumu kapatıp ogece bir daha açmadım![]() ertesi gün öğleye dogru uyandım ![]() hala sana kızgındım![]() bunu neden yaptığını anlayamamıştım![]() belkide ilk kez reddelilmiş olmanın verdiği bir kızgınlıktı![]() ![]() akşam üstü sen yine çagrı attın ve bizi baskete çagırdın ![]() 15 dakka sonra hakanla geldik![]() yanında yine çağla vardı![]() seninle pek fazla konuşmadım![]() sürekli çağlayla uğraştım maç boyunca![]() ![]() çağla uzun boylu, balık eti esmer ve çok güzel bir kızdı ![]() ve senin en yakın arkadaşın![]() ![]() maçtan sonra vedalaşıp evlerimize döndük ![]() akşam yine telefonum hiç susmadı bir yandan sen bir yandan çağla çagrı atıp duruyordunuz![]() sonra seninle mesajlaşmaya başladık yine![]() ![]() b= "bugün parktaki halin neydi ![]() "k= "hiç" b= "bana kızgınmısın" k= "hayır belki biraz kırgın![]() hakkım var mı?"b= "çok yanlış bir zamanda karşıma çıktın aytaç ![]() "k= "peki benden daha ne istiyorsun ozaman ![]() "b= "hiç ![]() "tabi bu arada mesajı zar zor yazabiliyordum ![]() çünki sen sürekli hiç durmadan çağrı atıyordun![]() ben meşkule çevirip bir kelime yazıyordum sonra yine sen çagrı atıyordun![]() mesajı gönderdikten sonra bu sefer ben sürekli seni arıyordum ve sen meşküle çeviriyordun![]() bana cevap yazıyordun![]() ![]() k= " benden hoşlanmıyormusun beyza ![]() ?"b= " sen safmısın aytaç? ordan nasıl gözüküyo?" k= ": )" k= "o halde çıkıyoruz ![]() "b= "çıkıyoruz : )" böylece sen hayatının en acı, ben ise en garip aşkına başlamış olduk ![]() ![]() aynı gece arkadaşım nazım'la onların bakkalda oturup muhabbet ediyorduk ![]() senden ve çağla'dan bahsettik![]() nazım'la çağla aynı apattımanda oturuyorlardı![]() parktaki her erkek gibi nazım'nda gözü çağladaydı![]() nazım çağladan çok hoşlandığını ve ona teklif edeceğini söyledi![]() ben "ne bekliyorsun ozaman![]() isitiyorsan hemen bas teklifi![]() olursa olur" dedim![]() ama konturu yoktu![]() ben kendi telefonumu uzattım![]() al dedim burdan çek![]() nazım ne yazacağını bilemiyordu![]() ![]() "peki" dedim "ver telefonu ben hallederim ![]() ![]() "k= "slm çağla ben nazım, belki çok şaşıracaksın ama senden uzun zamandır hoşlanıyorum ![]() benimle çıkarmısın?"çağla'dan o gece hiç cevap gelmedi ![]() ertesi gün ben biraz erken çıktım parka ![]() seni beklemek için![]() birazda nazım'ım aceleci tavri nedeniyle![]() ![]() parktaki potaların tam karşınında her zaman otuurduğumuz bankta çağla'tek başına oturuyordu ![]() hemen nazım'la yanına gittik![]() selamlaştık![]() ![]() ben hemen dünki mesajımı alıp almadığını sordum çağlaya ![]() "aldım" dedi "ama eksik geldi![]() şimdi hanginiz teklif ediyor bana![]() ?senmi? nazım mı?"ben, tabiki nazım dedim, ve seninle çıkmaya başladığımızı söyledim ![]() suratı bir anda değişti![]() "bana ismailde teklif etti dün gece" dedi![]() ![]() ben "peki kalbin kimden yana" diye sordum ![]() ![]() gözleri "senden yana" desede, dili "ismailden yana" olduğunu söyledi ![]() ![]() böylece o ismail'le ben ise senle dolu dizgin bir aşk yaşamaya başladık ![]() ![]() kaç kez kavga ettik kaç kez yanlış anladık birbirimizi, kaç kez kıskandık ve kaç kez tekrar tekrar aşık olduk bilemiyorum ![]() ![]() ailen çok sıkı olduğundan dolayı karşıyaka'da yada her hangi bir yerde gezemiyorduk ![]() sadece parkta![]() ![]() tam iki ay böyle geçti ![]() her anı seninle her anı tutkuyla dolu iki ay![]() bir kez bile seni öpmeme izin vermediğin iki ay![]() sadece elini tutuyordum ve biliyormusun bu bile bana yetiyordu![]() karşıyaka maçlarına gidiyordum ![]() o hafta eski şehir deplasmanı vardı![]() çarşıdan otobüs kaldırıyordu kulüb![]() bizim eküri yine tam kadro o maça gidecektik![]() akşam üstü seninle parkta buluştuk ![]() bankta oturduk ve sarıldık birbirimize![]() sana eskişehir'e gideceğimi söyledim![]() sen çok kızıdın ve göndermek istemedin![]() "bir kaç gün bile olsa senden ayrı kalmak istemiyorum" demiştin![]() ![]() kavga etmeye başladık ![]() ben gidecektim ![]() gitmeliydim ![]() çünkü arkadaşlarıma söz vermistim ![]() "gidicem" diye bağırdım ![]() !sende "gitmiceksin" diye bağırdın ![]() sonra birden sustuk ![]() ilkez birbirimizi bu kadar kırıyorduk![]() hemde sudan bir sebepten![]() ![]() gözüm basket sahasında maç yapan çocuklara takıldı ![]() bir süre hiç konuşmadan onları izledim![]() o sırada yanımızdan bir adam geçmişti![]() ben olayın pek farkında değildim![]() ![]() sen hiç bir şey söylemeden yanımdan kalktın ve yürümekte olan adama doğru koşar adımlarla gittin ![]() bir şeyler konuştunuz ve sen koşarak evine doğru çıktın![]() ben bankta öylece kalakalmıştım![]() ![]() o akşam telefonunu hiç açmadın ![]() yolculuk boyunca onlarca kez seni aradım, ama bir türlü ulaşamamıştım ![]() ertesi gün ben Eskişehir'den geri dönüyordum![]() ![]() telefonuma senden bir mesaj geldi ![]() ![]() ![]() "üzgünüm ama herşey buraya kadarmış ![]() bana hiç bir sey sorma![]() ayrılmalıyız gülgüzeli![]() "bana hep "gülgüzeli" derdin ![]() neden bunu söylerdin yada "güzgüzeli" ne demekti o zmanlar hiç anlamazdım![]() ama hoşuma giderdi![]() ![]() çok sonraları benim için yaptığın bir cd de leman sam'ın gül güzeli şarkısını dinlediğimde anlamıştım ![]() "Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim ![]() Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim ![]() ![]() Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim ![]() Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti ![]() Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim ![]() ""ne kadarda anlamlı bir şarkı yazmış, leman sam ![]() ![]() sanki bu aşk için, senin bu aşk için döktüğün gözyaşları için yazmış ![]() "mesajı okuduktan sonra ki halimi sanırım tahmin edersin ![]() yine yarım kalmış bir aşk, yine kırık kalbim, yine hayal kırıklığı![]() ![]() hiç aramadım seni o mesajdan sonra ![]() ![]() ama her anım yine senle geçti ![]() gözüm hep telefondaydı![]() o gecelerce bitmek bilmeyen mesajlarını çağrılarını çok özlemiştim![]() ![]() bana çektiğin o mesajdan tam iki hafta sonraydı ![]() telefonum çalmaya başladı![]() arayan sendin![]() içimde bir çok şey öldü seni unuttum sanarken yine içimde ince bir sızı başladı![]() ama bir yandanda yediremiyordum bu açıklama yapmadan ve ani terkedilişi kendime![]() açmadım telefonu defalarca aradın ben meşkule çevirdim, defalarca mesaj çektin ben cevap yazmadım![]() ama en sonunda dayanamadım ve bir mesaj çektim![]() ![]() k= "bunca zamandan sonra aramazsın sanıyordum ![]() gitmen için sebep neydi ve ne değiştiki şimdi burdasın![]() ?"b= "seni unutmak için kendimle çok mücadele ettim ![]() imkansız bir aşk bu![]() sonumuz yok![]() ama her parkta gördüğümde içim cız etti![]() dayanamadım affet![]() "k= "inanmıyorum sana, sen hiç bir zaman sevmemişsin beni ![]() sevsen bu kadar çabuk bitirebilirmiydin![]() defol git arama bir daha![]() "son mesajım çok sertti ve amacına ulaşmıştı ![]() seni ne kadar sevsemde artık unutmak isitiyordum![]() başarıyordumda belki![]() ama kader işte ben herşey bitti derken aslında herşey dönülmez ve içinden çıkılmaz bir olaya bizi sürüklüyormuş ![]() bilmiyordum ![]() ![]() o mesajdan sonra beni bir daha aramadın ![]() mevsim ilkbahardı, insanlar kırlarda mangal yapıyor, çocuklar parklarda neşeyle oyunlar oynuyordu ![]() bense hakan'ların evinin balkonundan karşıyaka'yı seyrediyordum![]() ![]() karşı sahildeki yanıp sönen binlerce ışıkta seni arıyordum ![]() bir gözümde telefonumda, "nasılsa dayanamaz ararsın" diye bekliyordum![]() ![]() evet aradın ![]() ![]() ama beni değil hakan'ı ![]() ![]() ben şaşkın şaşkın hakan'ın yüzüne bakarken hakan yüzüme gülümsüyordu ![]() sana en son çektiğim mesajdan beri sürekli hakan'ı arıyormusun![]() ![]() işte bunu öğrendiğim an beynimden vuruldum ![]() beni kıskandırmak için en yakın arkadaşımı kullanıyordun![]() ![]() ilk hakan'la kavga ettim ![]() neden aramana izin verdiğini sordum![]() sana mesaj çekmiş ama sen tınmamışsın bile aramaya devam etmişsin![]() ![]() hemen sana kendi telefonumdan bir mesaj çektim ![]() ![]() k= "sen ne yapmaya çalışıyorsun ![]() ? benden ve arkadaşlarımdan uzak dur![]() "cevap vermedin ![]() sadece bir çağrı![]() ![]() tekrar bir mesaj çektim ![]() ![]() k= " sana benden uzak dur dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ne cevap verdin, ne çağrı ![]() ![]() ertesi gün ben yine aynı parktaydım ![]() güneş henüz batmamıştı ve park cıvıl cıvıldı![]() o kalabalıkta gözlerim seni aradı![]() ama sen yoktun![]() potalarda atış yapmaya başladım ![]() yanıma parktan tanıdığım kızlardan ikisi geldi![]() birinin adı cansu'ydu![]() ![]() cansu hafif çekik gözlü siyah saçlı uzun boylu zayıf ve güzel bir kızdı ![]() hemen her fırsatta bana olan ilgisini belli ederdi![]() ama o gün başka türlü gelmişti sanki parka![]() "seni dün rüyamda gördüm" dedi ![]() bende "nasıl gördün" dedim![]() sadece gülümsedi![]() "bu gece yine gir rüyama " "tamam giricem ve sana bir soru sorucam ![]() " yarın cevabını parkta verirsin ok?" "ok" ![]() ![]() onlar gitti çok geçmeden çağla geldi ![]() üzgündü![]() ismail'le ayrılmışlardı![]() ismail benden 1-2 yaş ufaktı![]() ve çok korkak bir adamdı![]() parkın seserileri haber yollamış çağla'dan ayrıl![]() biz çıkıcaz onunla![]() ![]() tabi bu haber ismail'in kulağına gider gitmez dizleri titremeye başlamış ![]() ve hemen terketmiş çağlayı![]() bir iki saat kadar bankta oturup dertleştik![]() çok başka bir kızdı çağla![]() devrimciydi![]() che'den bahsettik ![]() siyaset yaptık ![]() sistemin çocukları zorladığı ezberci zihniyetten ![]() Amerika'nın ırak'a yaptığı zulümden ![]() ![]() o gece sabaha kadar çağlayı ve seni düşündüm ![]() hakan'lardaydım![]() ve sen hala onca lafa rağmen hakan'ı ısrarla arıyordun![]() bu canımı çok yakıyordu![]() seninde canın yanmalıydı![]() yaktımda ![]() ![]() ertesi gün hakan'ında gazıyla çağlaya bir mesaj çektim ![]() tarih 4 nisan ![]() ![]() k= "mrb çağla ![]() ben düşündüm taşındım ve sana bu mesajı çekmeye karar verdim![]() sana karşı olan hislerimi bil istedim![]() senden çok hoşnalıyorum gördüğüm ilk günden beri![]() "biraz yalan biraz gerçek yolladım mesajı ![]() ![]() yanıt: ç= "aytaç sen ciddimisin yoksa bu şakamı ![]() ?"k= "hiç bu kadar ciddi olmamıştım ![]() cevabını öğrenebilirmiyim?"ç= "o halde bunu yüz yüze konuşalım akşam üstü parkta ![]() "k= "tamam saat 4 te basket potalarının orda ![]() " saat 2 gibi parktaydım ![]() ![]() cansu geldi ![]() yanında yine o şişman arkadaşı vardı, hani senin hiç sevmediğin![]() ![]() azımı aramaya başladı yine ![]() tabi benim gözüm artık çağla'daydı ![]() benden olumlu bir yanıt alamayınca öfkeyle gitti ![]() ![]() o gittikten 10 dakika sonra çağla geldi ![]() üzerinde mor badisi![]() hani tam göğsünde kocaman 83 yazan ![]() altında ise herzaman ki gri eşofmanı![]() yanıma oturdu ![]() sohbet etmeye başladık ![]() nerden çıktığını sordu bu fikrin ![]() ![]() biraz yalan ![]() biraz hikaye![]() ![]() amacıma ulaşmak için onun duymak istediklerini söylüyordum ![]() ![]() aslında ilk ondan hoşlandığımı ![]() ![]() arada nazım olduğu için sana teklif ettiğimi ![]() ![]() falan filan ![]() ![]() kafası çok karışmıştı ![]() şimdi teklif edersem kabul etmeyeceğini yada süre isteyeceğini biliyordum ![]() bu geçen zaman içinde ismail'e aşık olmuştu çünki ![]() hatta konuşmamız sırasında ben sana hiç o gözle bakmadım demesi ortamı buz gibi etmişti![]() ![]() geri adım attım ![]() tamam dedim üzülme bende artık seni arkadaşca sevicem![]() ![]() bir süre hiç konuşmadım ![]() sadece onu seyrettim![]() kıvır kıvır esmer saçlarını, toprak rengi gözlerini izledim![]() kafaya koymuştum ![]() ne yapıp edip ayarlıyacaktım onu![]() ![]() havadan sudan konuşmaya başladım ![]() ağaçlardan ![]() doğadan![]() insandan![]() dosttan düşmandan![]() yaradandan![]() yaratılandan![]() ![]() anlıyacağın altından girdim üstünden çıktım ![]() konuşmamın sonuna doğru ağladığını farkettim ![]() elimle göz yaşlarını sildim![]() "tamam" dedim "üzülme artık![]() "sonra yanından kalktım biraz basket oynadım ![]() o sürekli beni izliyordu![]() ![]() dayanamadım ve tekrar yanına gittim ![]() ![]() "eskisi gibi arkadas olalım" dedim ![]() ![]() "seni şimdiden arkadaş olarak görmeye başladım bile ![]() ""ama şimdide ben seni arkadaş olarak göremiyorum" dedi ![]() "bu iş tamam" dedim kendimce![]() ama hiç üstelemedim![]() o gün oradan arkadas olarak ayrıldık![]() ![]() ertesi gün yine parkta çağla'yı beklerken cansu geldi yanıma ![]() çağlaya teklif etmekte çok kararsızdım ![]() ![]() kafam allak bulaktı ![]() daha nasıl olduğunu bile anlamadan cansu'yla çıkmaya başladık![]() ![]() telefon numaralarımızı verdik ![]() bol bol çağrılaştık, araştık![]() ![]() çağladan ses seda yoktu hiç ![]() ![]() bir iki gün çağladan haber yoktu ![]() cansuyla parka oturup müzik diniyorduk, abisiyle ve erkek kardeşiyle tanıştım hatta![]() babası polisti![]() ve en kısa zamanda onunlada tanışacaktım![]() ![]() 2-3 gün sonra yine bir akşam üstü cansu'yla parkta otururken çağla geldi parka ![]() üzerinde askılı siyah beyaz çizgili bir badi![]() cansu'yla bizi o şekilde görünce bozuldu ve yan banka oturdu![]() ben cansudan izin alıp çağlanın yanına gittim![]() henüz çok samimi olmadığımız için bir şey diyemedi cansu![]() ![]() çağla'nın yanına oturdum ![]() kaç gündür nerdesin diye sordum![]() "demek yokluğumun farkına varabildin" dedi ![]() sitemkar bir şekilde, bir gözüylede cansu'yu işaret ederek![]() ben onunla çıkmak üzere olduğumuzu söyledim ![]() "iyi sevindim" diyebildi ![]() ama benim gözüm çağla'daydı artık![]() "sen hala beni ne gözle görüyorsun" dedim ![]() ![]() "arkadasca görmüyorum" dedi ![]() "ama cansu olduğu sürece başka gözlede göremem![]() "mesaj alınmıştı ![]() hemen cansu'nun yanına gittim ![]() cansu sinirliydi![]() ne konustuğumuzu sordu![]() "ben nasıl başlıcağımı bilemiyorum cansu" dedim![]() ![]() "çağla'ya senden önce teklif etmiştim ve bugün bana evet dedi ![]() üzgünüm ama benim hoşlandığım kız o![]() "çok üzüldü gözleri dolu dolu mutluluklar dileyip, evine doğru koşar adımlarla yürüdü ![]() cansu defteri o günden sonra bir daha açılmıyacaktı ![]() çünkü benden nefret edecek ve bir kaç gün sonrada en yakın arkadaşım hakan'la çıkacaktı ![]() tabi ben buna kızacağıma daha çok mutlu olacaktım ![]() ![]() cansu gittikten sonra ben hemen çağlanın yanına gittim ![]() hafta sonu için saat 12'de karşıyaka'da, osman bey parkının tam karşısındaki otobüs durağında randevulaştık![]() ![]() biraz ordan burdan bahsederken sen geldin parka ![]() yanımızdan hızla geçip yan banka oturdun![]() ben çağla'ya neden selam vermedin, yoksa öğrendinmi diye düşünürken, cevap çağla'dan geldi![]() ![]() "biz beyza ile küsüs ![]() " "ben ismaille çıkarken beyzanın babası bizi parka sarmaş dolaş görünce "o kızla arkaslık etmeni istemiyorum" demiş![]() bende kızdım ve küstük![]() " dedi![]() ![]() biz bunları konusurken telefonum çaldı ![]() arayan sendin![]() sürekli çaldırıp duruyordun![]() çağladan izin alıp senin yanına geldim![]() ![]() çok garip duygular içindeydim ![]() sana ne kadar kızsamda ne kadar bir başkasıylada çıkıyo olsamda hala seni seviyordum![]() yanına gelirken kalbim sanki gögsümden dışarı fırlıcaktı![]() ![]() ne istediğini sordum ![]() çağla'ile kavga ettiğini söyledin![]() ve bana bir mektup yazmışsın onu verdin![]() bizi izleyen çağla senden mektup aldığımı görünce hızla kalkıp evine gitti![]() seninle baş başa kalmıştık parkta![]() mektubu sen gittikten sonra okumamı söyledin ![]() içinde merak ettiğim herşey varmış![]() ![]() on dakika bile durmadın ve evine gittin ![]() ben bankta oturup heyecanla mektubu açtım ![]() ![]() mektupta; en son görüşmemizde yanımızdan geçen adamdan bahsediyordun ![]() ![]() babanmış![]() bizi birlikte görünce sana çok kızmış![]() telefonuna iki hafta el koymuşlar ![]() parka çıkmanı yasaklamışlar ![]() beni unutturmak için ellerinden ne gelirse yapmışlar ![]() ama keşke bana veda mesajı çekmek yerine bunları yazmış olsaydın ![]() ozaman belkide ben senden ümidi kesmek yerine seninle br olup ailenle ve bize karşı olan herşeyle mücadele ederdim![]() en yakın arkadasına gönlümde meğil vermezdi belki![]() ![]() evet ben intikam hesapları yaparken bu arada çağladan hoşlanmaya başlamıştım ![]() ve bir anda herşey değişmişti![]() sendende nefret etmem için bir sebep kalmamıştı![]() ![]() ama şimdi daha zor bir durumdaydım ![]() çağla'dan hoşlanıyordum ve senide seviyordum![]() hakan'ın baskısıyla bir süre bu şekilde devam etmeye karar verdim![]() çağlayla ertesi gün karşıyaka'da buluştuk ![]() önce bir cafeye giittik![]() iki kola söyledik![]() ve o arada teklif ettim![]() oda kabul etti![]() sonra biraz sahilde yürümek istedim![]() el ele sahilde bir müddet yürüdük![]() sonra sahildeki banklardan birine oturduk![]() gelecek için hiç bir planımız yoktu![]() sadece anı yaşamaya kara verdik![]() ve ilk adımı ben attım![]() küçük masum bir öpüücük kondurdum dudağının kenarına![]() o gözlerini kapadı![]() bu sefer daha büyük bir öpücük![]() ![]() karşılık verdi![]() ![]() çağlayla ilişkimiz bu ilk çıktığımız gün gibi sahillerde parklarda bizim evde okuldan kaçtığı, eve dönmeden önce bize uğradığı her an delice sevişmekle geçti ![]() tabi bu sırada seninle sabahlara kadar mesajlar mektuplar ![]() sonunu bilmediğim bir yere doğru gidiyordu herşey![]() kendimi bırakmıştım olayların akışına![]() ![]() sana hiç dokunamıyordum ![]() çok fazla görüşemiyorduk![]() sadece hafta sonu dersane çıkışına geliyordum alsancağa![]() birlikte cafelere veya karşıyaka maçına gidiyorduk![]() oda topu topu haftada bir gün ve bir iki saat![]() ![]() bir gün yine maç çıkışı alsancaktaki iskelede otururken yanımıza 6-7 tane göz tepeli geldi ![]() ve boynumdaki karşıyaka atkısını görünce almak istediler![]() tabi ben vermedim![]() baya bir bağrıştık![]() tam kavga edecekken araya başka insanlar girdi![]() ben atkımı vermemiştim ve sende ilkkez beni bu kadar sinirli görmüştün![]() ![]() aylar ayları, yıllar yılları kovaladı ![]() bu geçen zaman içinde kaç kez beni çağla'yla yaklalamıştın ![]() her defasında beni çağlaya bırakmamak için sustun ![]() yuttun sana yaptığım tüm haksızlıkları ![]() aşkın için ![]() bitmek tükenmek bilmeyen acılara attın kendini ![]() ![]() defalarca söz verdim onunla bir daha görüşmeyeceğime ![]() ![]() ve başımızdan geçen bir olaydan sonrada kesin kararlıydım ![]() ![]() hatırlıyormusun o olayı ![]() ![]() sana bugün parka çıkma dediğim günü ![]() ?evet çıkmamıştın ![]() bende çağlayla buluşmuş sarmaş dolaş bankta otururkenkarşı komsun bizi görmüş, sana telefon açıp bildirmişti ![]() ![]() biz bankta öpüşürken sen öfkeyle yanımıza geldin ![]() ![]() ne diyeceğimi bilememiştim ![]() ![]() çünkü çağlayada seninle görüşmediğimi söylemiştim ![]() ![]() öfkeden deliye dönmüştün, karşıma geçip, "evet" dedin ![]() bir açıklama bekliyordun![]() çağla bana bakıyordu ![]() ![]() bütün park bana bakıyordu ![]() "ne eveti" diyebildim ![]() bankın boş olan yerini işaret edip "otur " dedim ![]() ![]() "allah belanı versin" diyerek parkın bana en uzak olan bölümündeki komşunun yanına doğru koştun ağlayarak ![]() ![]() çağla bana bakıyordu ![]() hiç birşey diyemedim![]() oda ilkkez olayların farkına varmıştı sanırım ![]() ![]() ama onunla sadece anın tadını çıkarıyorduk ![]() ![]() zaten ankara'ya gidecekti ![]() üniversite sınavlarına hazırlanıyordu![]() ![]() radyo televizyonculuk okumak istiyordu ![]() ![]() ben durumu kurtarmaya çalışırken, sen parkın öbür ucunda başını dizlerinin arasına almış ağlıyordun ![]() ![]() ilkkez kendimi bir pislik gibi hissettim ![]() ![]() sen kendini yerlere atmış, tozun toprağın içinde çırpınıyordun ![]() ![]() sinir kırizi geçiiriyordun ![]() ![]() "neden" "neden" diye bağırıp duruyordun ![]() ![]() dayanamadım yanına geldim ![]() beni iterek defol git dedin![]() gitmedim ![]() elinden tutup ayağa kaldırdım![]() sımsıkı sarıldım sana![]() ![]() sende bana sımsıkı sarıldın ve "neden bunu bana yaşatıyorsun" dedin ![]() ![]() hiç bir şey diyemedim ![]() ![]() sonra beni itip evine doğru ağlayarak koştun ![]() o olaydan sonra çok savaştım kendimle ![]() ![]() çağlaya ondan ayrılmak istediğimi söyledim defalarca ![]() ve kaç kezde senin için terkekttim![]() ![]() ama hiç benden vazgeçmedi ![]() ![]() hep aradı ![]() ![]() bir defasında seninle bostanlı son duragında otobüs beklerken yine telefonum çalmıştı ![]() arıyan yine oydu ![]() ![]() sen çılğına döndün yine ![]() ve elinden çantanı ve öğrenci kimliklerini yere fırlatıp ağlayarak sahile doğru koşmaya başladın ![]() ![]() denize atacaktın kendini o sogukta ![]() tam sahilin ucunda seni yakaladım![]() yağmur yağıyordu ![]() ağlayarak isyan etmeye başladın![]() ![]() sakinleştirmeye çalıştım ![]() ![]() beni iktiriyordun ![]() yumrukluyordun ![]() ![]() bagırıp ağlıyordun ![]() ![]() sırılsıklam olmuştuk ![]() ![]() herkez bizi izliyordu ![]() ![]() sana sarıldım ![]() ve sakinleştirdim ![]() ![]() benim onu aramağıdımı onun sürekli beni aradığını söyledim ![]() ![]() telefonumu istedin ![]() ![]() onun telefonunu sildin ![]() ![]() ve "birdaha görüşmücem" diye söz verdirdin ![]() ![]() ama birtürlü vazgeçemiyordum ![]() ne ondan ne senden ![]() ![]() hergün parktaki serserilerden ondan ayrılmam için tehtitler geliyordu ![]() kulak asmıyordum ![]() ![]() ama senide kaybediyordum ![]() ![]() ikinizin birden elimden kayıp gideceğini bilmiyordum ![]() ![]() 2005 yılının temmuz ayıydı ![]() ![]() çağla tam istediği bölümü ankara radyo/televizyonculuk bölümünü kazanmıştı ![]() sevinçten çılgına döndü ![]() ben üzülsemde en azından seninle teselli buluyordum ![]() ![]() çünkü bana kendin söylemiştin izmirden başka bir yere tercih yapmıycam diye ![]() edebiyat öğretmeni olmak istiyordun ![]() ![]() sevginden bana olan balılığından o kadar emindim ki ![]() ona güvenerek hesapsız bağlandım sana ![]() ![]() ben artık uslu durunca bir daha seni üzmeyince çok mutlu oluruz sandım ![]() ![]() artık çağlada yoktu çünkü ![]() ![]() zaten bu karmaşadan çok sıkılmıştım ![]() ![]() içinde açtığım yaradan, kırılılan bunca seyden sonra bizim için hala bir umut vardır diye düşünüyordum ![]() ![]() yokmuş ![]() ogün seni yine bostanlıya çağırdım ![]() ![]() üniversiteyi kazanıp kazanmadığını henüz bilmiyordum ![]() ama önemlide degildi ![]() nasılsa izmirdeydin ![]() benimleydin ![]() ![]() kuyumcuya gittim ![]() iki söz yüzüğü aldım ![]() bir demette kırmızı gül alıp sahilde seni beklemeye başladım ![]() ![]() çok geçmeden sen göründün uzaktan ![]() ![]() içim heyecanla dolmutu ![]() ![]() banka oturduk ![]() ![]() sana seninle sözlenmek istediğimi söyledim ![]() ![]() bundan sonra çok değiştiğimi ve artık bir tek senin olacağını söyledim ![]() ![]() söylediklerime hiç bir tepki vermeden, "sana birsey söylemem gerekiyor" dedin ![]() ![]() "ben gidiyorum" ![]() ![]() nereye gidiyordun ![]() neden gidiyordun ![]() ![]() nasıl gidiyordun ![]() ![]() "ankarayı kazandım" dedin ![]() artık ankarada okuyacagım ![]() ![]() seni terkediyorum gülgüzeli ![]() "elimde yüzüklerle kalakalmıştım ![]() ![]() sanırım "gül güzeli" de o gün tılsımını kaybetmişti ![]() ![]() bana hayatımın en büyük dersini vermiştin ![]() ![]() bu seninle son görüşmemiz oldu ![]() ![]() alInTıDıR ![]() ![]() !!!
|
|
#2 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Çok Hoş bi hikaye...!ÇOK UZUN EFET AAMA BEN İLK DEFA Bİ YAZIYI SONUNA KDR OKUDUM WE TEKRAR TEKRAR OKUDUM BENCE TAMAMINI Bİ OKUYUM ERKEKLER İŞTEE ![]() ![]() !!!:img-cray:
|
|
Cevap : Çok Hoş bi hikaye...! |
|
|
#3 |
|
vili
|
Cevap : Çok Hoş bi hikaye...!ohh ii olmuş çocugaaa :) payşaiımın için saol hayatyolu:)
|
|
#4 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Çok Hoş bi hikaye...!okudğun için ben tşk edrmm |
|
|
|