![]() |
Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...Sicim misali yağdırırken yağmurları ben, Giderken sen ![]() ![]() ![]() Farkettim; Her adımında bir kulaç daha derine çekildi yüreğim Dipteyim!!! Boğulmadan evvel çıkmalıyım deniz(in)den;ki ciğerlerimin bir boşluğunda bari olma sen ![]() ![]() ![]() Saçlarının kokusunaydı aldanışım,ve o anlamlı bakışlarınaydı tüm anlamlarım ![]() Aşk olan güzelmiş ![]() ![]() ![]() Güzeldi zaten bana aşk kokan ![]() ![]() ![]() Onca zaman geçmiş,kaç mevsim devrilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşıdan karşıya geçiyorum uzaklaşırcasına hayatın(m)dan,bir arpa boyu yol alamıyorum ben ![]() ![]() ![]() Aşık olan anlam aramazmış ![]() ![]() ![]() Anlam doluydu gözlerin inan ![]() ![]() ![]() Konduramıyorum,yakıştıramıyorum sana gidişi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilim tutuldu gidişine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çöz bu düğümü ![]() ![]() ![]() İçimi bağlayan ipleri kes ![]() ![]() ![]() Yuvarlanmak istemiyorum, Yine sana gelirim diye ![]() ![]() ![]() Ki olur da kesmezsin ipleri,itiverirsin beni yokuş aşağı Kendimi kapında bulmaktan korkuyorum İlmek ilmek işlemişsin tenime diye Kendimi sana adamaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Yine de; Sadece düşmeyeyim diye Son kez tut beni ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...Teşekkürler bitanem seninde gözlerine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...Çöz bu düğümü ![]() ![]() ![]() İçimi bağlayan ipleri kes ![]() ![]() ![]() Yuvarlanmak istemiyorum, Yine sana gelirim diye ![]() ![]() ![]() Ki olur da kesmezsin ipleri,itiverirsin beni yokuş aşağı Kendimi kapında bulmaktan korkuyorum İlmek ilmek işlemişsin tenime diye Kendimi sana adamaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() tşkLr abLacım ):
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...Bazen eski defterleri karıştırıyorum da,unutulmaz sandığım anıları hatırlayınca tebessüm ediyorum,ben sevgi üzerine iki şeyi çok iyi anladım,birincisi gerçek sevginin değeri yok,ikincisi en derin yaralar bile istediğiniz takdirde iyileşiyor,yeterki kendinize bir şans verin,sevginizin değerini bilmeyen hiç kimse size layık değildir ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...haksızlık ediyorsun abi gerçek sevgininde değeri yoksa niye yaşıyoruz o zaman? paylaşım için tşkler çok güzeldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...Alıntı:
![]() Evet gerçekten unutulmuyor ama sen acılar içerisinde iken onun gülüp eğlenmesi ne demektir bunun üzerinde düşünmek lazım,herkese hakettiği değeri verecek biri mutlaka vardır,dünyaya kapılarımızı kapatmak yerine size o değeri verecek kişiye kapıyı açmak çok daha mantıklı geliyor bana,bu yüzden kendinize bir şans verin diyorum,unutamıyorum diyenlere ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Dilim Tutuldu Gidişine...Çözemiyorum...abi sana senin ona değer verdiğin kadar değer verecek birini bulamadığın için bu kadar önyargılı yaklaşıyorsun aslında gerçek sevgi zaten karşılıklı olan birşey ![]() ![]() ![]() neyse sende kendine göre haklısın sevdiğin kızda akıl yokmuş diyim bari=)her erkek sevdiğini belli edemez içinde sevse,değer verse bile bunu dışarıya asla yansıtmaz sen bunu başarmışsın ama=) tekrar konu için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|