![]() |
Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu BulunuzHer oyuncunun diğer oyuncularla bir kez oynadığı bir satranç turnuvasında toplam 300 oyun oynanmıştır ![]() Turnuvada kaç satranççı olduğunu bulunuz ![]() ![]() Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
![]() |
![]() |
#2 |
ambiyans
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz26 kişi turnuvada olmak zorunda yoksa turnuva iptal:) 25*(25+1)/2=300 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ambiyans
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzbencede basitti soru tipik lise1 sorusu aslında böle bir soruya cevap vererek gençlerin önünü tıkadım ))kalitemden taviz verdim dimi sudenaz:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ambiyans
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzgaza geldim söyliyim:P diferansiyel denklemlrn integrasyonu problelernde euler yönteminin basit bir uygulaması olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzgüzel espriydi =) artık cvbı öğrensek diyorum doğru mu yanlış mı yanlışsa doğrusu nedir?biraz fazla mı oldu=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu BulunuzSorunun orijinal yanıtı : 25 satranççı vardır ![]() |
![]() |
![]() |
|