|  | "Hedefimiz Play-Off!" |  | 
|  08-05-2008 | #1 | 
| 
hayko26
 |   "Hedefimiz Play-Off!"Kepez Belediyespor'un yeni transferleri Berent Kavaklıoğlu ve Melih Yavşaner, Antalya'ya gelerek antrenmanlara başladı  Kavaklıoğlu ve Yavşaner, sezona formda girebilmek için Beko Basketbol Ligi hazırlıkların erken başladı  Başarılı basketbolcular, şut ve kondisyon antrenmanı ile lige hazırlanıyor  Birçok takımın transfer listesinde olmasına karşın Kepez Belediyespor'u tercih eden genç yıldız Berent Kavaklıkoğlu, Kırmızı-mavili takıma faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi  Kavaklıoğlu, modern bir spor salonunun bulunması, çok tecrübeli, yetenekli antrenörünün olmasından dolayı ve daha fazla süre alacağı için Kepez Belediyespor'u tercih ettiğini belirtti  Kırmızı-mavili takımın geçtiğimiz sezon ligde çok başarılı olduğunu hatırlatan Kavaklıoğlu, "Bu sezon hedeflerimizi yüksek tutmalıyız  Play-off'u hedefleyen bir takım olmalıyız  Takımıma faydalı olabilmek için elemden geleni yapacağım  Burada çok iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum" diye konuştu  Kepez Belediyespor'un tesislerini ve 3 bin 500 kişilik spor salonunu çok beğendiğini dile getiren genç yıldız, "Burada mükemmel çalışma şartları var  Fenerbahçe, Efes Pilsen gibi spor tesislerimiz var  3 bin 500 kişilik spor salonunu çok beğendim  Bu güzel ortamda biz oyunculara, takımı hedefine ulaştırmak görevi düşüyor" İfadesini kullandı  Basketbol A Milli Takımı'nın formasını giymek istediğine vurgu yapan Berent Kavaklıoğlu, "Ümit Milli Takımda yer aldım  Yaşım 22, Milli takıma seçilebilecek oyuncular arasında olduğumu düşünüyorum  Bu sezon çok çalışarak, çok iyi bir çıkış yaparak bunu başarabileceğime inanıyorum" şeklinde konuştu  Darüşşafaka'dan transfer edilen Melih Yavşaner de, Kepez Belediyespor'da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi  Kepez Belediyespor'un bu sezon başarılı olacağına inandığını anlatan Yavşaner, "Kepez Belediyespor'un mükemmel tesisleri var  Antalya çok güzel bir şehir  Başarı için tüm şartlar hazır  Bu sezon beklentileri yüksek tutmalıyız  Kepez Belediyespor, geçen sezon çok başarılıydı  Bu yıl bu başarıyı biraz daha yukarılara çıkarmalıyız  Play-off için oynamalıyız  Bu hedefi başaracağımıza inanıyorum" dedi   
				__________________ Hakan Guven® | 
|   | 
|  | 
|  |