"Hedefimiz Play-Off!" |
08-05-2008 | #1 |
hayko26
|
"Hedefimiz Play-Off!"Kepez Belediyespor'un yeni transferleri Berent Kavaklıoğlu ve Melih Yavşaner, Antalya'ya gelerek antrenmanlara başladı Kavaklıoğlu ve Yavşaner, sezona formda girebilmek için Beko Basketbol Ligi hazırlıkların erken başladı Başarılı basketbolcular, şut ve kondisyon antrenmanı ile lige hazırlanıyor Birçok takımın transfer listesinde olmasına karşın Kepez Belediyespor'u tercih eden genç yıldız Berent Kavaklıkoğlu, Kırmızı-mavili takıma faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi Kavaklıoğlu, modern bir spor salonunun bulunması, çok tecrübeli, yetenekli antrenörünün olmasından dolayı ve daha fazla süre alacağı için Kepez Belediyespor'u tercih ettiğini belirtti Kırmızı-mavili takımın geçtiğimiz sezon ligde çok başarılı olduğunu hatırlatan Kavaklıoğlu, "Bu sezon hedeflerimizi yüksek tutmalıyız Play-off'u hedefleyen bir takım olmalıyız Takımıma faydalı olabilmek için elemden geleni yapacağım Burada çok iyi bir sezon geçireceğime inanıyorum" diye konuştu Kepez Belediyespor'un tesislerini ve 3 bin 500 kişilik spor salonunu çok beğendiğini dile getiren genç yıldız, "Burada mükemmel çalışma şartları var Fenerbahçe, Efes Pilsen gibi spor tesislerimiz var 3 bin 500 kişilik spor salonunu çok beğendim Bu güzel ortamda biz oyunculara, takımı hedefine ulaştırmak görevi düşüyor" İfadesini kullandı Basketbol A Milli Takımı'nın formasını giymek istediğine vurgu yapan Berent Kavaklıoğlu, "Ümit Milli Takımda yer aldım Yaşım 22, Milli takıma seçilebilecek oyuncular arasında olduğumu düşünüyorum Bu sezon çok çalışarak, çok iyi bir çıkış yaparak bunu başarabileceğime inanıyorum" şeklinde konuştu Darüşşafaka'dan transfer edilen Melih Yavşaner de, Kepez Belediyespor'da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi Kepez Belediyespor'un bu sezon başarılı olacağına inandığını anlatan Yavşaner, "Kepez Belediyespor'un mükemmel tesisleri var Antalya çok güzel bir şehir Başarı için tüm şartlar hazır Bu sezon beklentileri yüksek tutmalıyız Kepez Belediyespor, geçen sezon çok başarılıydı Bu yıl bu başarıyı biraz daha yukarılara çıkarmalıyız Play-off için oynamalıyız Bu hedefi başaracağımıza inanıyorum" dedi