![]() |
Kirlettiklerini Çıkartıyorum Hayatımdan |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Kirlettiklerini Çıkartıyorum HayatımdanKirlettiklerini çıkartıyorum hayatımdan, Güzel sabahlarını hatırlıyorum, Canımı yakmadığın, Tadımı aldığın akşamları bir de, Sevdiğim bir şarkının nakaratı gibi Seviyorum seni sevmemeyi, Başını sonunu çok iyi bildiğim halde Yalnızca ortasını seviyorum bu aşkın, Ama artık bu yalnızca senin şarkın ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum Hayatımdan |
![]() |
![]() |
#2 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum Hayatımdan:img-cray:çok qzldi tşklr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum Hayatımdanevvallah hemşerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum HayatımdanBaşını sonunu çok iyi bildiğim halde Yalnızca ortasını seviyorum bu aşkın, Ama artık bu yalnızca senin şarkın ![]() ![]() ![]() tşkLer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum Hayatımdantşkler hakan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum Hayatımdan:img-cray:tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
su perisi
|
![]() Cevap : Kirlettiklerini Çıkartıyorum HayatımdanHarika harika harika harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|