Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun) |
|
|
#1 |
|
gothicc_girll26
|
Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)*Hello!can Frİendİm my Abuzittin![]() How Are You Frİendİm Çoluk Çhİldren How best’tİr İnŞallah My’a Questİon Sorarsan Best’İm Allah’a ŞÜkÜr world İŞte Yuvarlanip Goİng’İm![]() *My Mother What Yaping keyfİ Beatİuful’dur İnŞallah epeydİr My Mother’le No Speakİng eĞer My Mother’İ See Çok Selam Song![]() *La Frİendİm My Father What Yaping gİne Coffeehaneyegoİng Mİ?he Frİendslerİyle Coffeehanede Okey And Batak Playİng Mİ?he’ye Song Sakin Yenİlmesİn![]() *My Brodher’İn Childrenİ OlmuŞ boy Mu Gİrl Mİ OlduĞunu No Bİlmekİng chİldrenİn Boy Mu Gİrl Mİ OlduĞunu My’a Song![]() *My School Da Baya Beatİuful Goİng İŞte school’un BaŞindan Berİ Englİsh Lesson Seeİng englİsh’i SÖktÜm İ’m Speak Englİsh Şakir Şakir your’a SÖz VerdİĞİm Gİbİ![]() *Maİl’İme Son Verİrken Your’un GÖzlerİnden Kİss your’u Çok Özledİm hele Bİ Swİm Olsun My Comeİng İnŞallah![]() 25 25
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun) |
|
|
#2 |
|
Psiqo_PH@n
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)Matrakmış yavff Acaba çalmam da bir sorun olur mu? :iconsiritik:
|
|
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun) 25
|
|
|
|
#4 |
|
jasmine
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
!!juninho!!
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)puhahahahahahamuhahahahaha 25 tşkr ediorm kocamnn |
|
|
|
#6 |
|
kezban
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)çok hoş yaa:DI m speak engilish şakır şakır:D
|
|
#7 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)zmnınızı ayırıp okuduğunuz için bn tşk ederim ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
black__eyes
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)*Hello!can Frİendİm my Abuzittin![]() <<< 25
|
|
|
|
#9 |
|
hey_crazygirl
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)kuzum cok gslmiş paylasım için teşkürler xD
|
|
#10 |
|
haticee
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)süpermiş yafff tesekkrler ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Ingilizce ve Türkçe Karışık Mektup:D (Mutlaka Okuyun)rica ederim ark Lar okuduqunuz için bn tşk ederm ![]() (:
|
|
|
|