![]() |
Anlayacaksın |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() AnlayacaksınAnlayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() Çok acı çekiyorum çok! Ahvalimi anlatacak hal kalmadı bende; Ektiklerimi biçiyorum belki de, Ahını almadım kimsenin amma! Çekeceğim varmış deyip, atıyorum kalbe ![]() ![]() Şiirlerimin faydası yok artık! Yok! Kalemden düşen damlaları toplayamıyorum, Nasıl anlatmalı, ne yapmalı sana? İçim acıyor, kanıyor; kendimden çıktım Meçhule kayıyor yıldızlarım ![]() ![]() Çok sevmiştin beni çok! İnandım sana; Ben seni sevmeyi beklemedim ki, Bilmiyordun içimden sana akan sevdayı, Göremiyordun gözlerimden dökülen volkanı ![]() ![]() İncinirsin diye dokunamıyordum İçimde fırtınalar koparken bile, Alevlerim seni yakmasın diye Tutamıyordum ellerini İçimde çağlayanlar akarken bile ![]() ![]() Deli dolu sevilerimde saçını okşarken, Ormanı yalayan rüzgar gibiydim; Dizlerimdeyken başın anlayamazdın Ne sahillere vururdu dalgalarım ![]() ![]() Bilmezdin yüreğimi nasıl dağladığımı, Göremezdin! Dizimdeyken başın Nasıl ağladığımı ![]() ![]() Utangaç biraz da mahcuptum, Bilemezdin görünüşümün altındaki benin Canın için attığını; Uğrunda fedalara nefer olduğumu, Yanında heyecandan bedenimin tutulduğunu Anlayamazdın ![]() ![]() Anlayamazdın yağmurla yarışan yaşların Bedenimden yüreğime süzüldüğünü, Bu canın seni ne çok sevdiğini Ve senin bu sevdaya yetişemeyeceğini Anlayamazdın ![]() ![]() Sana göre seven sendin; sevildiğini göremedin! Tutsaklığa eş tutulduda gönül adamın, Vazgeçmek sana kolay geldi Önündeki engeli geçemedin ![]() ![]() Hep sen vardın içimde, ben senin içindeyken, Yaşamadım kaybetme korkusunu, Yaşamamıştım da, sende görmedin İçimdeki haykırışların sana dokusunu ![]() ![]() Anlayacaksın! Anlatacağım bu kalbin Sana attığını, Sensiz tüm yolların tıkandığını, Güneş bile bilmeyecek sabaha uyandığını, Anlayacaksın, anlatacağım sana ![]() ![]() Benden arta kalan bir hayat bırakacağım, Çok geçmeden içimdeki fırtınaya Teslim olacağım, Çekeceğim yaralı bakışlarımı üzerinden, Ben ölmeden anlamayacaksın sana olan sevdamı, Anlayamayacaksın ![]() ![]() Gülüşlerine keder düşmesin bahar bakışlım; Ben ölüme gidiyorum! Anlatsın sana sevdamı diye ![]() ![]() Ben sen gibi değilim! Sevdim mi sonuna kadar severim; Candan bile vazgeçerim, Sana ne ifade eder bilmem amma, Ben sevdim mi ölümüne severim ![]() ![]() Hoşçakal bitanecim! Yüreğinin olmadığı dünya dünya değil, Bir gün bir hayal omuzuna dokunursa Sevdamı düşün! Düşün ve önünde eğil ![]() ![]() Derin kahkahalarının arasına sıkıştır beni, Göreceksin ki, Işıldayan ömrünün bekçisi olacak hayalim, Umutlarına can titretecek benden kalanlar, Hatıralarım hayat verecek sana ![]() ![]() Bir candan vaz geçsem ne olur? Sana adanmayan can can değil ki! İki dünyadan birini seçsem ne olur? Sensiz dünya dünya değil ki ![]() ![]() Sana değerdi ağlamalarım, haykırmalarım, Sende değerini bil artık! Ne olursun? Uğruna can verilecek kadar sevilen kadın! Seni çok sevdim çok! ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Anlayacaksın |
![]() |
![]() |
#2 |
black__eyes
|
![]() Cevap : AnlayacaksınSana değerdi ağlamalarım, haykırmalarım, Sende değerini bil artık! Ne olursun? deqer bilmezler ;) tşkLr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : AnlayacaksınAlıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
djdem
|
![]() Cevap : AnlayacaksınHoşçakal bitanecim! Yüreğinin olmadığı dünya dünya değil, oofff ne söz ama hakan sen varyaaaaa;)
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
djdem
|
![]() Cevap : Anlayacaksınsen çok fenasın onu diorummmm ben ağlatacan bigün |
![]() |
![]() |
|