Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlilik, yorumlar, üzerine

Evlilik Üzerine Yorumlar...

Eski 07-29-2008   #1
VANDETTA

Evlilik Üzerine Yorumlar...

Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın'demektir
Sacha Guitry

Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler
Hemant Joshi

Her durumda evlenin İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz
Socrates

Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller
Dumas

Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?'
Sigmund Freud

Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir ;D
Anonim

Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar; Biz haftada iki kez restorana gideriz Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans O salı günleri gider, ben cuma'
Henny Youngman

Terörizm beni hiç endişelendirmez İki yıldır evliyim
Sam Kinison

Her iki karımla da talihim kötü gitti Birincisi beni terketti,ikincisi terketmedi
Patrick Murray

Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'
Anonim

Birinci adam (iftiharla): 'Benim karım bir melek!'
İkinci adam: 'Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor'

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Evlilik Üzerine Yorumlar...

Eski 07-29-2008   #2
!!juninho!!

vayy güzeldi tşklr
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #3
sudenaz

Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller
güzelmiş itiraf etmek gerekirse=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #4
KRDNZ

Filozoflar eğer kadın olsaydı eminim daha güzel sonuçlar ortaya çıkardı Erkekler sanki çok iyiymiş gibi hep kadınları kötülemişler Ne istiyorsunuz yahu kadınlardan hayret bişi:Pp
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #5
VANDETTA

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Filozoflar eğer kadın olsaydı eminim daha güzel sonuçlar ortaya çıkardı Erkekler sanki çok iyiymiş gibi hep kadınları kötülemişler Ne istiyorsunuz yahu kadınlardan hayret bişi:Pp

Nemi istiyoruz;

Mağaza da hoşumuza giden elbiselerin bayanların ki kadar ucuz olmasını,dolgun maaşla iş imkanının sadece kadınlara değil erkeklere de verilmesini,dolmuşlar da kadınların da erkeklere yer vermesini,arabamız yolda kaldığında bayanların da aküsünü söküp erkeklere vermesini,yada kendi arabalarının sorununu öğrenebilecek kadar usta olmalarını ve bizleri arabalarını itmek zorunda bırakmamalarını,lanet olsun bu erkeklerin içesindeki insanlık sevgisine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #6
sudenaz

ay abi valla çok güldüm=)lanet olsun içindeki insan sevgisine=)allah razı olsun sizlerden=)=)=)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #7
KRDNZ

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Nemi istiyoruz;

Mağaza da hoşumuza giden elbiselerin bayanların ki kadar ucuz olmasını,dolgun maaşla iş imkanının sadece kadınlara değil erkeklere de verilmesini,dolmuşlar da kadınların da erkeklere yer vermesini,arabamız yolda kaldığında bayanların da aküsünü söküp erkeklere vermesini,yada kendi arabalarının sorununu öğrenebilecek kadar usta olmalarını ve bizleri arabalarını itmek zorunda bırakmamalarını,lanet olsun bu erkeklerin içesindeki insanlık sevgisine
Tamam yapalım Peki siz tüm bunlara karşılık çamaşırı, bulaşığı yıkayacak mısınız? Çocuklara gece gündüz demeden göz kulak olacak mısınız? Yemeğimizi ayağımıza getirecek misiniz? Daha birçoğu Ve tüm bunlara karşı duyduğunuz hakaretler karşısında hani biz çok dırdır yapıyoruz ya sizler sessiz kalmayı başarabilecek misiniz? Eğer tüm bunları yapabiliyorsanız buyrun oturarak gidin dolmuşlarda akü de sizin olsun hıh:iconsiritik:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #8
VANDETTA

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamam yapalım Peki siz tüm bunlara karşılık çamaşırı, bulaşığı yıkayacak mısınız? Çocuklara gece gündüz demeden göz kulak olacak mısınız? Yemeğimizi ayağımıza getirecek misiniz? Daha birçoğu Ve tüm bunlara karşı duyduğunuz hakaretler karşısında hani biz çok dırdır yapıyoruz ya sizler sessiz kalmayı başarabilecek misiniz? Eğer tüm bunları yapabiliyorsanız buyrun oturarak gidin dolmuşlarda akü de sizin olsun hıh:iconsiritik:
Yav şimdi karıştırmayın çamaşırı bulaşığı,bulaşık çıkacak diye yemek bile yemiyorum 3 yıldır,en nefret ettiğim iştir bulaşık,hele ütü!Pantolon tek çizgi olacak diye paçamdan çif şerit otoban geçiyor,benim gibi bir yetenek nasıl olurda bunu yapamaz nasa çözemedi daha,bulaşığı çamaşırıda siz yıkayın akü yine bizim olsun,yaşasın diktatörlük:sm_sleep:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-31-2008   #9
KRDNZ

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yav şimdi karıştırmayın çamaşırı bulaşığı,bulaşık çıkacak diye yemek bile yemiyorum 3 yıldır,en nefret ettiğim iştir bulaşık,hele ütü!Pantolon tek çizgi olacak diye paçamdan çif şerit otoban geçiyor,benim gibi bir yetenek nasıl olurda bunu yapamaz nasa çözemedi daha,bulaşığı çamaşırıda siz yıkayın akü yine bizim olsun,yaşasın diktatörlük:sm_sleep:
Yahu o kadar şey söylüyorsun da kadınları övecek tek bir kelime söyleyemiyorsun:Pp Biz bulaşığımızı, çamaşırımzı da yıkarız, çocuklarımıza da bakarız Akünüz motorunuz da sizin olsun Bizimle uğraşmayı da bırakın Bir dolmuşta yer vermekte zor geliyorsa sen yer verme olsun bitsin Pis diktatör alsana domates:Pp(işin esprisi tabii ki de):img-tomato::img-tomato::img-tomato:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com