![]() |
İyi Geceler Aşkım |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() İyi Geceler Aşkımcanımm seni çok özlüyorum yüzün yabancı belki ama seni çok seviyorumm ben daha seni hiç görmeden elele tutuşamadık daha göz göze gelmedik ama sana deliler gibi aşığımm ismini bile bilmiyorum ama senin için canımı ortaya koyarım gözlerinin rengi nedir ? nasıl bakarsın kızınca ? sesin nasıldır ? ne tatlı olur kimbilir konuşunca ![]() ![]() kim bilir şimdi nerelerdesin ![]() ![]() belki çok yakınımda belkide çook uzak bir yerdesin ![]() ![]() belki seni tanıyorum ama kördür gözlerim ![]() ![]() mutlaka bu saatlerde uyuyosundur aşkım çünkü çalışacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() yarın işe gidiceksin çalışkan aşkımm belki üzgünsün belki bi derdin vardır belki sende beni düşünüyosun nasıl bir ortamda yasıyosun bilmiyorum ama yollarımız kesişecek bekliyorum nasıl bir hayat yasıyosun bensiz bilmiyorum ama benimle çok mutlu olucaksın aşkım sana söz veriyorum seni sevmekten hiç bıkmicam söz aşkım kravatını bağlamaktan usanmicam ütüsüz gömleğin olmicak hiçbirzaman ve aşkım bilki hergün sana en güzel yemeklerimden yapıcam hiçbirzaman sana kaşımı bile çatmicam seni üzecek herseye yasak koyucam seninle gurur duyucam ve söz birtanem benimle gurur duyucaksın çünkü ben sana tapacağım bir gece bile sana küs yummicam gözlerimi uykuya ve ömrümün sonuna kadarda olsa seni beklicem ![]() bir gün kavuscaz aşkım ozaman gözlerinin rengini ismini yaşını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok bekletme beni ![]() ![]() ![]() seni çok özlüyorum aşkım yatmadan Allah'ımıza dua edicem rüyamda yüzünü kısacıkta olsa bana bikerecik göstersin diye ![]() ![]() söz aşkım seni beklicem ![]() ![]() iyi geceler aşkımm ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|