![]() |
Beyaz Buseler |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Beyaz BuselerBEYAZ BUSELER Darmadağın yıldızlar gökyüzünde bu gece, Yağmur rüzgarları şehrimin kapısına gelince, İçinde biraz keder, biraz da özlem var sadece, Aşk kokan bir beyaz buse gönder ![]() Açınca kışta kar çiçekleri, Yorgun düşer sevgi gelincikleri, Vurgun yedi zaman örümcekleri, Sevgi kokan bir beyaz buse gönder ![]() Sessiz gizemiyle dans ediyor yıldızlar, Yüreğine sevda konsun bu bahar, Fırtınalar koparsa da duygular, Gelmesen de bir beyaz buse gönder ![]() Irmaklar berrak akar sevgi denince, Uzattım ellerimi tut gönlünce, Sarmazsam seni yanarım ömrümce, Sarmasan da bir beyaz buse gönder ![]() İçindeki güneş battığı zaman, Ömrün yalnızlığı tattığı zaman, Hasretin kor olup yaktığı zaman, Gelmesen de bir beyaz buse gönder ![]() En derin yerindesin gönlümün, En tatlı baharısın ömrümün, Sonsuz misafirisin aşk evimin, Gelmesen de bir beyaz buse gönder!
![]() |
![]() |
Cevap : Beyaz Buseler |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Beyaz Buselerİçinde biraz keder, biraz da özlem var sadece, teşşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
güneş
|
![]() Cevap : Beyaz Buselerİçindeki güneş battığı zaman, Ömrün yalnızlığı tattığı zaman, Hasretin kor olup yaktığı zaman, Gelmesen de bir beyaz buse gönder ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Beyaz BuselerDarmadağın yıldızlar gökyüzünde bu gece, Yağmur rüzgarları şehrimin kapısına gelince, İçinde biraz keder, biraz da özlem var sadece, Aşk kokan bir beyaz buse gönder ![]() çok gsl:img-cray:çok teşekkürler=)
![]() |
|