![]() |
Haluj(çerkez yemeği) |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Haluj(çerkez yemeği)750 gr un 1,5 tatlı kaşığı tuz Ilık su İç malzemeleri: 1 baş kuru soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı pulbiber 1,5 kg patates, haşlanmış ve püre haline getirilmiş Sos malzemeleri: 3 yemek kaşığı tereyağı 3 tatlı kaşığı pulbiber Yoğurt YAPILIŞI 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() worapsow adige |
![]() |
![]() |
|