![]() |
Vahşetin Sorumlusu Bulunacak... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
Vahşetin Sorumlusu Bulunacak...Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Güngören'de meydana gelen patlamalara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı ![]() ''İstanbul Güngören'de işlek bir caddede ve yoğunluğun bulunduğu bir saatte kadın, erkek, çocuk, yaşlı ayırt etmeden hunharca masum vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırısını nefretle lanetliyorum ![]() Bu vahşetin sorumluları, nerede olurlarsa olsunlar hiç bir şekilde kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacaktır ![]() İstanbul Valimiz Muammer Güler ve Başbakan Yardımcımız Hayati Yazıcı diğer yetkililerimizle birlikte olay yerinde gerek emniyet tedbirlerini, gerekse acil yardım ve tıbbi müdahale çalışmalarını koordine etmektedirler ![]() ![]() Millet olarak acımız büyüktür ![]() ![]() ![]() Bu tür hain saldırılar, hiç bir zaman amacına ulaşamayacağı gibi terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımızı daha da artırmaktadır ![]() İnanıyorum ki, aziz milletimiz de huzur ve istikrarına kast eden bu menfur saldırıya en güçlü cevabı, birlik ve beraberliğine kararlı duruşuyla daha çok sahip çıkarak verecektir ![]() |
![]() |
![]() |
|