![]() |
İzninle Yüreğimi Susturuyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() İzninle Yüreğimi Susturuyorumİzninle Yüregimi Susturuyorum
Yine dopdolu gözLerim sanki biLinmezin içindeyim ve: sen yine, yine, yine yoksun ![]() ![]() ![]() boğazım düğümLeniyor nefes alamıyor beynim ikilemde kalbim çelişkide sus diyorum sus yüreğim sus, kalbim sus, aklım sus, beynim sus ![]() ![]() susmuyor; durmuyor; sürüklüyor geçmişlerin en koyusuna doğru tekrar, tekrar, tekrar sürüklüyor dayanamıyorum! bu acıyı kaldıramıyorum artık durduramıyorum gözyaşlarımı, susturamıyorum kalbimi bir çelişki, bir çelişki daha yeter ![]() ![]() daha ne kadar yaşarsın bu yürekte, daha ne kadar acı verirsin, daha ne kadar yüklenirsin üstüme, daha ne kadar ağlarım ¿ sonu geldi artık ![]() ![]() YÜREĞİMİ SUSTURUYORUM ![]() ![]() suskun arkadaşımızla paylaşmak istedim bu konuyu inş beğenir
![]() |
![]() |
Cevap : İzninle Yüreğimi Susturuyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : İzninle Yüreğimi SusturuyorumÇok güzel bir şiir hayko26 arkadaşım:)Emeğine yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İzninle Yüreğimi Susturuyorum |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İzninle Yüreğimi Susturuyorumizninle yüreqimi susturuorm qrçktn çok qzl bi söz tşkLr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|