![]() |
İnfaz Tutanağı |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() İnfaz Tutanağı![]() "An-KARA'ydı Belaydı aşk ![]() ![]() Bu gece karar gecesi; Anıları tek tek kurşuna dizeceğim ![]() ![]() Sana meyledişimi, Bendeki sözünü, Sendeki sızımı, Bana gelişini, Benden gidişini, Ardınsıra sürüklenişimi, Hayatımı çöpe atışımı, Ellere kalırsın diye ölümlerden cayışımı, "Darmadağınığım gavurun kızı" deyişini, Yürekkırgını gülüşünü ![]() ![]() ![]() İplere çekeceğim ![]() ![]() ![]() Masum bir aşkı soytarıların diline dolayışını ![]() ![]() İkiyüzlülüğünü, İtilmişliğini, Aldatılmışlığını, Doğmayacak çocuklarımın kaatili oluşunu, Her nasılsa yaşamın boyunca seni üzenlere inat ve tüm hatalara bana yükleyerek, Bana karşı bu denli acımasız oluşunu ![]() ![]() ![]() Bir bir itiraf edeceksin çaresiz ![]() ![]() Gözlerimden seni savunmaları için yardım dileneceksin ![]() ![]() ![]() ![]() Onlardada son umudunu yitireceksin Herşeyi herkesle düşlerimde eşitçe üleştirdiğim evrende Bileceksin ki tek paylaşamayacağım SENSİN ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbimde infaz olacaksın ![]() ![]() Elif Eylül AYBAŞOĞLU (15 ![]() ![]()
![]() |
|