![]() |
Şıpsı Paste |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Şıpsı Pasteşıpsi paste kafkas mutfağına ait önemli yemeklerden biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malzemeler:
1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() çorbanın hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paste'nin hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sosun hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servis yapılması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() not: bu yemeğin çorbası anadolu'nun bazı yerlerinde sütle beyaz bir çorba olarak hazırlanıyor ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : şıpsı paste |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : şıpsı pastecansel bi yapmadım yani bizi şelameyle kandırdın bu sene kurtulamazsın ama şipsimidir şusimidir yaptırcaksın=) tşkler cnm konu için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şıpsı Paste |
![]() |
![]() |
#3 |
cansel
|
![]() Cevap : Şıpsı Pasteben teşşekür ederim istediğin şipsi olsun cnm yaptırırız ayın 2 sinde düğün var senide götürelim orda yersin
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Şıpsı Pastenerde reyhanlıda mı=)canberkide görürüm hem=( tmm kızma sustum hep böle diyorsun kalıyor ama ![]() ![]() ![]() saol cnm şaka yapıyorum ![]() ![]() ![]() bakam sne bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : Şıpsı Pastetmm tmm yabacam söz bak falla snn dırdırından baska türlü kurtulamayacaz değilse:D
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Şıpsı Pastecansel ben sana bişey sölerdim hatat sölemek isterdim de neyseee akşam akşam günaha girmeyelim=) |
![]() |
![]() |
|