![]() |
Sonum Ol |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Sonum OlSenin doğru zamanların benden çok öncelerde kalmış sevgilim ![]() Ben hep yanlış zamanlara mecburum şimdi ![]() Kış güneşine aldanıp açan çiçekler gibi mevsimsiz solacak olsa da sana olan aşkım, inadına seviyorum seni ![]() Yalancı sıcağını seviyorum sevgilim ![]() Zarar göreceğimi bile bile ![]() Sonunda solacağımı bile bile seviyorum seni ![]() Sana açıyorum yüreğimi, biliyorum ki güneşin umurunda değildir mevsimsiz açan çiçek ![]() Ben yine de açıyorum yüreğimi ![]() Umurunda olmasa da, Seviyorum seni ![]() Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Biliyorum ki sonum olacaksın ![]() Korkuyorum ki sonum olacaksın ![]() İstiyorum ki son'um olasın ![]() İlk'im olduğun gibi, Son'um olasın ![]() Senin doğru zamanların çoktan harcanıp gitmiş sevgilim ![]() Senin suçun değil bana yanlış zamanlarda gelmen ![]() Yada benim sana gelmem en yanlış zamanında ![]() Zamanlarımız uymasa da, benim için erken olan sana geç kalmış olsa da seviyorum seni ![]() Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Hep doğru zamanda doğru yerde olur diye düşünürdüm aşkı ![]() Oysa ben aşkı bulduğumda yanlış zamanındaydım hayatının ve en yanlış yerinde ![]() Düşündüğün gibi yaşanmasa da hayat, seviyorum seninle hayatımı ![]() Sen ve hayatım ![]() Aynı anlamı taşımaya başlasa da, sensizlik hayatımın sonu olacak olsa da; Al beni Ne YaparsanYap! ![]() ![]() Al beni Ne YaparsanYap!
![]() |
|