![]() |
Peri Kızı Mı Sanıyor Bu Kendini |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Peri Kızı Mı Sanıyor Bu KendiniGeçecek bi tanem geçecek ![]() Her şeyin geçtiği gibi ![]() Kıyılarına vurup duran bir deniz var içinde ![]() Durulacaksın ![]() Ne anlatmalıyım sana ![]() ![]() Ellerim sıyrık içinde ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bilmem kaçıncı kez yenildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O, gelişi hep bilinen ama çoğu kez teslim olunan kasırga gibi ![]() ![]() ![]() Kimse yok, ellerimi bırakma, düşeceğim ![]() ![]() ![]() Gece kanıyor sessiz ve derinden ![]() ![]() Ellerim kanıyor, sar onları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Durmadan onları soruyorsun ![]() Oysa konuşacak ne çok şey var ![]() söz etmek isterdim mesela ![]() Kalbim sakinleşirdi belki ![]() ![]() Hani hep bir sırları vardır da ifşa ederlerse bir güvercin olup uçup giderler ![]() Gülüyorsun içinden, "Peri kızı mı sanıyor bu kendini?", diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat; benim için boşlukları doldurabilme becerisi Geceyi kanatıyor bakışların ![]() ![]() ![]() Ben mi? Ben boşlukları dolduruyorum; boş sandalyeleri, boş saatleri, fill in the blanks'le belirtilen kelime arası boşlukları, avare boş gönülleri ![]() ![]() ![]() Eyvallah etmiyorum ne sana, ne neon ışıklı hayatlara ya, yine de bir parçam kalıyor orada ![]() ![]() Boş ver ![]() dudağındaki tebessüm oluyorum, usulca kalbine dokunuyorum sonra ![]() Ey aşk! Son hamleni yap şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Yoruldum ![]() ![]() Çırpındıkça daha hızlı, daha hızlı düşüyorum ![]() Tutunmaya çalıştıkça parçalanıyor ellerim ![]() Ey aşk, hadi gel! Buradayım! Yeter uykusuz gecelerim, yürek çarpıntılarım, kor gibi yakan hasretlerle geçen günlerim ![]() Ne mümkün sevgili ve ne mümkün toprak ![]() Ey aşk! Hazırım ![]() Son hamleni yap şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() __________________alıntı
![]() |
Cevap : Peri Kızı Mı Sanıyor Bu Kendini |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Peri Kızı Mı Sanıyor Bu Kendiniçok güzel bir şiirmiş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Peri Kızı Mı Sanıyor Bu Kendini |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Peri Kızı Mı Sanıyor Bu Kendiniİlgin için teşekkür ederim canım fakat kime ait olduğunu bilmiyorum |
![]() |
![]() |
|