Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artikkk, yuhhh

Yuhhh Artikkk

Eski 07-24-2008   #1
Gözyaşı

Yuhhh Artikkk

150 metrekarelik evde hem eşi, hem de vazgeçemediği eski erkek arkadaşıyla birlikte yaşıyor

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Sandy Wadepfuhl-Marquardt (25) isimli kadın, 150 metrekarelik evde hem eşi hem de vazgeçemediği eski erkek arkadaşıyla birlikte yaşıyor

Sandy’nin her iki erkekten de birer çocuğu var

Evde 5 kişilik bir aile oluşturan ilginç üçlü ara sıra kavga etseler de her şeyin iyi gittiğini düşünüyor

Bu durumun hem artı hem de eksi yönlerinin olduğunu düşünen Sandy, “Futbol maçlarının olduğu günler çekilmez geçiyor Yüksek sesten çıldırıyorum Ev stadyumdan farklı olmuyor Kocam eski sevgilimi ailenin bir ferdi olarak görüyor Eski sevgilimle seks yapmam ise söz konusu değil Evde her zaman benim kurallarım geçerli Buna göre: Her baba kendi oğlundan sorumlu ve sadece mutfakta sigara içilir” diye konuştu

Cevap : Yuhhh Artikkk

Eski 07-24-2008   #2
bbk

bune sapkınlıktır ya:S
dünyanın sonu geldi artık bu iyice açık:S

Neler istediler neler

Sonra bırakıp dünyayı gittiler

Sen hiç gitmiycek gibisin değilmi?

O gidenlerde senin gibiydiler;
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-24-2008   #3
sudenaz

iğrençlik başka bişey değil kıyamet yaklaşıyor gerçekden =(
çok kötü bu ne böle allahım tövbe tövbe kocası da neyse hiç konuşmuyum en iyisi gözyaşı çok özür diliyorum ama sana katılıyorum yuhh artık!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com