![]() |
4 Kelime ile Aldanıyoruz.! |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() 4 Kelime ile Aldanıyoruz.!Tüm insanlar dört kelime ile aldanmıştır: EĞER Birisi, eğer zengin olsaydım ibadet ederdim der, Diğeri, eğer fakir olsaydım ibadet ederdim der, Öbürü, eğer genç olsaydım ibadet ederdim der, Başkası, eğer ihtiyar olsam ibadet edeceğim der ![]() İşte dilin bir fenalığı budur ![]() NEDEN İlim oku! Neden okuyayım? Sus! Neden susayım? Konuş! Neden konuşayım? Nedenle beden tembel olur, nedeni bırak! NASIL İbadet et! Nasıl edeceğim? Çalış! Nasıl çalışacağım? ![]() KEŞKE Keşke ben zengin olsaydım, hacca giderdim ![]() ![]() Keşke ölseydim, suç işlemeseydim ![]() ![]() Bunlar hep dil illetidir ![]() ![]() ![]() Bunların tedavisi iki edebledir: 1-Ahireti dünyadan daha fazla tercih etmekle, tembellik zincirlerini koparmak ve kalbî zikretmek, 2-İşi zamanında yapmak, ertelememektir ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 4 KELİME İLE ALDANIYORUZ...! |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : 4 KELİME İLE ALDANIYORUZ...!Teşekkürler Baronum güzel bir konu olmuş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : 4 Kelime ile Aldanıyoruz.! |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : 4 Kelime ile Aldanıyoruz.!Oldukça faydalı bir paylaşım olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : 4 Kelime ile Aldanıyoruz.!teşekkürler ![]() yakalamıssın
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
djdem
|
![]() Cevap : 4 Kelime ile Aldanıyoruz.!çok teşekkürler güzel bir paylaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jasmine
|
![]() Cevap : 4 Kelime ile Aldanıyoruz.!emeğine sağlık güzel bir paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
haticee
|
![]() Cevap : 4 Kelime ile Aldanıyoruz.!emegine sağlık tesekkrler |
![]() |
![]() |
|