![]() |
Sevgiler Ayrılıklarla Büyür |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Sevgiler Ayrılıklarla BüyürSevgiler ayriliklarla büyür derlerya, Ben buna inaniyorum, Ama ayriliklardan nefret ediyorum, Sevgi büyüse bile, Sevgiyle beraber nefrette büyür ![]() Gerçek asklar nefretle baslar derlerya, Ben buna inaniyorum, Ama istesemde, Senden nefret edemem, Eyer nefret ile baslayacaksa bu sevda, Ölümle bitsin daha iyi ![]() Senden nefret etmektense, Canima kiyarim daha iyi ![]() Gerçek sevgiler ölmez derlerya, Ben buna inanirim, Ama sevgi ölmesede, Sevenler ölür ![]() Asklarini kalplerine gömer, Yanip kül oluktan snra, Bir anda söner ![]() Kendi hayatini kendine zindan eder ![]() Sana seni seviyorum desem, Ne dersin, Alay edip gülermisin, Sasirip aglarmisin, Yada düsüncelere dalip gidermisin, Yoksa sende beni severmisin ![]() Zor bir cevapta olsa bu,
Soruyorum simdi sana ![]() Sende beni sevseydin ![]() Ayrilik istermiydin, Benden nefret edebilirmiydin, Sevginle ölebilirmiydin ![]() Benim cavabim herzamanki gibi, Ayriliktan nefret ederim, Yalniz seni severim, Ve ölsemde nefret etmem, Sevgimle sana baglanip, Seninle güler, Seninle aglardim, Ve senin için ölebilirdim ![]()
![]() |
|