![]() |
İnsanki Hasreti Kadar |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() İnsanki Hasreti KadarAşksa: sağır da olsa dile döner seslenir ![]() ![]() Düşse: eni sonu suya düşer ıslanır ![]() ![]() Aşktan öte başka hangi tohum yeşerir hangi dal sürgün verir ezildiği yerinden? ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toprağın yoncalandığı aydı ![]() ![]() ![]() yaralanır sandığım çiçekler kadar körpeydi bahar ![]() ![]() Bir yanım sazınca külhan, yağız, civan, atmaca; bir yanım nazınca uslu, suskun, ıssız, utangaç, savrulup savrulup sokaklara söylediğim şarkılar süsüydü ömrümüzün, yitince bulunmaz zenginliğimiz ![]() ![]() Ne güzel günlerdi ah ne güzeldin gençliğim; gönlümü tarih düşüp ömrümce yol gözledim, yazık ki sen beklemedin ![]() ![]() ![]() İki derde yenik düştüm ne çare: biri aşk biri düşten düşe sızım sızım yüreğim ![]() ![]() ![]() Taşa çaldım derdimi, taş çatladı kıvrım kıvrım kök verdim; güle sardım kendimi, gül kurudu derdim azdı yürüdü ![]() ![]() ![]() İnsan ki hasreti kadar: belki bin sevda bin ayrılık fakat bir aşk bir intihar bir ömre ancak sığar ![]()
![]() |
|