Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
5 milyon avroya ihtiyacımız var

"5 Milyon Avro'ya İhtiyacımız Var"

Eski 07-23-2008   #1
hayko26

"5 Milyon Avro'ya İhtiyacımız Var"

<H3>"5 milyon Avro'ya ihtiyacımız var"

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor'un tehlikeli sularda kürek çektiğini, kent halkının takıma destek olması gerektiğini söyledi Vali Çalışıcı tarafından düzenlenen ''Eskişehirspor'a Destek Toplantısı''na, MHP Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, İl Sağlık Müdürü Uz Dr Hüseyin Fidan, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Aygün, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve yöneticiler, bazı kamu kurum ve kuruluşu ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile taraftar derneklerinin yöneticileri katıldı </H3>
Vali Çalışıcı, Taşbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda, Eskişehirspor'a gönül verenlerin bir aile olduğunu, artık birlikte el ele verme zamanının geldiğini kaydetti Eskişehirspor'un artık Süper Lig'de mücadele edeceğini ifade eden Çalışıcı, şöyle konuştu: ''Süper Lig'de olmak güzel bir şey Artık küçük değil, büyük takımların arasındayız Zorlu ve büyük mücadelenin ardından Süper Lig'e ulaştık Ancak, ulaşmamış gibi davranıyoruz Kent halkında heyecan göremiyoruz, artık silkinme zamanı Kent halkından bu konuda bazı görüşler ve tepkiler aldım Bu toplantının yapılması kaçınılmaz oldu Buradan tarihi bir çağrı yaparak, kentteki sivil toplum kuruluşları, kurumlar, belediyeler, iş adamları ve Eskişehirspor'a gönül veren herkesi göreve çağırıyorum Yaptığımız çağrıya uzattığımız ele el, sesimize ses verilirse başarı gelir Maksat üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil Amacımız Eskişehirspor'u iyi bir yere getirmek Süper Lig'deki takımımız maddi sorun çekmemeli''
-''KATILIMIN AZ OLMASINDAN BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM''-
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de toplantıya katılanların yarısından fazlasının bürokrat olduğunu, Eskişehirspor'a gönül vermiş isimlerin bu salonu doldurması gerektiğini söyledi
Katılımın az olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu anlatan Büyükerşen, şunları kaydetti: ''Bundan üzüntü duydum Tam 9 yıldır benim için (Eskişehirspor'a destek olmuyor) diyorlar Anadolu Üniversitesi'nin Rektörlüğünü yaptığım zamanlarda da yine Eskişehirspor dara düşmüş ve benden yardım istemişti Ben o zaman gerekli konuları kendilerine açtım (Şu böyle olmalı) diye ama dinleyen olmadı Ben o zamanlarda spor okulu adı altında bir proje sundum Tüm futbolcuları okulda işçi olarak göstereceğiz ve birçok alanda spor dalımız olacaktı Ama dediğim gibi kimse oralı dahi olmadı ve (Büyükerşen kendine takım kuruyor) dediler O zamanlar olayın önemini anlayan olmamıştı (Eski belediye başkanları destek yapıyormuş ama şimdi destek olmuyor) deniliyor O zamanki ile bu zamanki yasa arasında fark var Biz destek yapamıyoruz Yaptığımız zaman yasaları çiğnemiş ve suç işlemiş oluruz Kimse bana yasaları çiğnetemez Eskişehirspor'dan hiçbir zaman uzak durmadım ama yasaların dışına da çıkmadım''
-''ACİL OLARAK 5 MİLYON AVRO'YA İHTİYACIMIZ VAR''-
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal da başarının sırrının birlik ve beraberlikten geçtiğini anlatarak, şunları söyledi: ''Burada Es-Es için neler yapmalıyız, onu konuşalım Çok para harcamakla iyi takım kurulamıyor Bizim bütçemizin toplamını bir futbolcuya veren takımlar var Artık büyük takımların arasındayız ve bu ligde kalıcı olabilmek için maddi sıkıntı çekmemek gerekiyor Acilen Eskişehirspor'un 4 futbolcuya ihtiyacı var Takımın temelini oluşturacak bu 4 futbolcu hazırda bekliyor İsimleri ve takımları belli ama alamıyoruz Ciddi anlamda maddi sıkıntı içerisindeyiz Kasada para yok Eskişehir'in güçlü odaları, iş adamları bize destek çıkmalı Acil olarak 5 milyon Avro'ya ihtiyacımız var Kombinelerin bir an önce satılması gerekiyor Eskişehir'in geleceğini ilgilendiren 30 bin kapasiteli stadyum yapıyoruz Temeli kısa süre sonra atacağız Eskişehirliler artık bayraklarını asmalı Futbolcuları motive etmenin zamanı geldi de geçiyor bile Maddi sıkıntımız tamam ama morallerimizi bozmayalım''
Toplantının sonunda Eskişehirspor'a maddi destek sağlanması amacıyla bir komite oluşturuldu

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com