![]() |
Güncel Temel Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() Güncel Temel FıkralarıGÜNCEL TEMEL FIKRALARI Temel makinist olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() “- Raylara pi adam çiktu ![]() ![]() ![]() ![]() Amir: “- Oğlum bari adamı ezseydin de 400 yolcu ölmeseydi” deyince Temel boyun bükmüş: “- Pen de öyle düşündum ![]() ![]() ************************************************** *************************** “Kapatma davasında çok sayıda yasaklı, Ergenekon davasında çok sayıda zanlı var ![]() ![]() ![]() Bir örnekle anlattılar: “Dört kişilik bir eğitim uçağı Karadeniz’de mezarlığa düşmüş ![]() ![]() ![]() ************************************************** *************************** “Bir savcı kapatma davası açıyor, öbürü derin devleti deşiyor ![]() Temel bir grup arkadaşıyla çukur açıyormuş ![]() ![]() ![]() Temel demiş ki: “- Pi grup daha vardu, onlar da fidan dikeydu ![]() ![]() ![]() ************************************************** *************************** Sordum: “Diyorlar ki: ‘Ergenekon’da ilk birkaç dalga tutuklamalar sadece başlangıç ![]() ![]() Anlattılar: Temel ile Dursun askerde paraşütçülük eğitimi alıyorlarmış ![]() “- Şimdi bir deneme atlayışı yapacağız ![]() ![]() ![]() Atlamışlar ![]() Temel birinci paraşütü çekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() “- Ula Tursun, iki paraşüt de açilmiy, yere çakilip oleceğum ![]() Dursun kendinden emin, demiş ki: “- Korkma Temel, haçan bu sadece denemedur ![]() ************************************************** *************************** “Öcalan, PKK’ya, ‘Ergenekon, bunların arasında bir hegemonya savaşı ![]() ![]() ![]() ![]() Temel’e sormuşlar: “Aynı ray üstünde iki tren hızla birbirine doğru yaklaşıyor ![]() “- Hemen Fadime’yi çağırırım” demiş Temel ![]() ![]() ![]() “- Niye?” “- Kopacak gümbürtüyü o da seyretsin diye ![]() ![]() ![]() ************************************************** *************************** “Bazıları Ergenekon soruşturmasını ciddiye almamakla suçlanıyor” dedim ![]() Hıristiyan olan Temel örneğini verdiler ![]() “Ölmeden önce şeytanı lanetle ![]() ![]() ![]() Omuz silkmiş Temel: “Nereye gideceğimi bilmeden kimse hakkında yorum yapmak istemiyorum ![]() ************************************************** *************************** “Erdoğan, kapatma davasından ne çıkacağını bilemeyen milletvekillerine, ‘Bu tren yoluna devam edecek, bundan emin olun’ dedi ![]() İşte yorum: Avcılar, Temel’in önderliğinde ormanda ilerliyormuş ![]() ![]() “- Yatın, tavşan deliği” demiş ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda bakmışlar, daha büyük bir delik ![]() ![]() ![]() Temel: “- Yatın tilki deliği” demiş ![]() ![]() ![]() Sonra delik büyümüş: “- Yatın ayı ini” diye bağırmış Temel ![]() ![]() ![]() ![]() Temel’in her şeyi bilmesinin rahatlığıyla keyiflenmiş avcılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “- Uşaklar” demiş, “ ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün gazetelerde şu haber varmış: “Dört avcı, tren altında kaldı ![]()
![]() |
|