![]() |
Öğretmen Atamaları 21 Ağustos'ta Yapılacak |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Öğretmen Atamaları 21 Ağustos'ta YapılacakÖğretmen atamaları 21 Ağustos'ta yapılacak ANKARA (İHA) - Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının henüz açıklanmaması nedeniyle öğretmen atamalarını 21 Ağustos'ta yapacaklarını açıkladı ![]() Bakan Çelik, Memur-Sen Genel Başkanlığı'na seçilen Ahmet Gündoğdu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ![]() ![]() Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise, Türkiye'nin eğitim ve demokratikleşme gibi iki önemli büyük sorunu olduğunu ifade ederek, 5 yıl Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı olarak eğitimin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını, Memur-Sen Genel Başkanı olarak da demokratikleşme alanında çalışmalar yapacaklarını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Toplu görüşmelerde hükümete memurların taleplerini ileteceklerini anlatan Gündoğdu, Bakan Çelik'ten Bakanlar Kurulu'nda memurların sorunlarını dile getirmesini istedi ![]() ÖĞRETMEN ATAMALARI 21 AĞUSTOS'TA YAPILACAK Bu arada Bakan Çelik, Ağustos ayında yapılacak öğretmen atamalarıyla ilgili olarak, "Şu anda ilan etmediğimiz sadece hangi puandan kaç taban puan olacağıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|