Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamın, boynuzu

Bu Adamın Boynuzu Var.

Eski 07-22-2008   #1
gülgüzeli
icon109

Bu Adamın Boynuzu Var.

Çin'de küçük bir köyde yaşayan 93 yaşındaki Ma Zhong Nan'ın kafasında çıkan boynuz görenleri şaşkına çeviriyor

Bundan 5 yıl önce sert bir tarakla saçını tarayan yaşlı Çinlinin kafasında 10 santim boyunda bir boynuz çıktı

Olayla ilgili bilgi veren Çinli Nan, "5 yıl kadar önce saçımı sert bir tarakla tararken başımdan kan geldiTarak yüzünden kafamın bu bölgesinde yara oluştuBu yara çok kaşındığı için sık sık tırnağımla kaşıdım ve oluşan kabuğu kanattım Sonra yukarı doğru bir boynuz şeklinde kafamda tuhaf bir şey çıktı" dedi

Kafasında çıkan bu tuhaf cisim yüzünden bölgede tanındığını anlatan yaşlı adam, "Pek çok yerden beni görmeye geldilerİnsanlar bana saygı gösteriyorduBende bu boynuzun bana bir zararı olmadığı için doktorlara göstermedim" şeklinde konuştu

Çocuklarının zoruyla doktora götürülen Çinli sıkı bir tetkikten geçirildi

Tetkiklerden sonra bir açıklama yapan doktorlar, "Hertürlü testi yaptık Malesef bu boynuzun nasıl oluştuğu ile alakalı TIP olarak bir açıklama getiremiyoruzYaranın bu hale gelmesi litaretürde görülmedik bir durumKafada çıkan bu cisim oldukça sert Bir yara oluşumu yatay büyürBuradaki vakada yukarı doğru büyüme verŞu an için bir açıklama getiremiyoruz" dediler

Cevap : Bu Adamın Boynuzu Var.

Eski 07-22-2008   #2
serserii

Cevap : Bu Adamın Boynuzu Var.

ilginç paylaşım için tşklr

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com