![]() |
Yeter Be Gülüm |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Yeter Be GülümÇok şey mi istedim senden, Zannetmiyorum ![]() Bülbülün güle ötmesi, Gülün aşkı bülbül sesi, Arının bal yapma hevesi, Gibi ![]() Heyecanın dorukta, Beklesen beni ![]() Gördüğüm zaman, Duysaydım sesini ![]() Bu bana yeterdi, Yeterdi be gülüm ![]() İstemedim senden, Dağlar aşmanı ![]() Mecnun gibi çöllerde, Yusuf gibi zindanda ![]() Yakub’un göz yaşında ![]() Damla damla süzülüp, Kör olasıya ağlamanı ![]() Seni gördüğümde, Gözlerinin içinde, Bir ışık görseydim ![]() Bu bana yeterdi, Yeterdi be gülüm ![]() İstemedim senden , İbrahim gibi ![]() Ateşi sevmeni ![]() Hasretin ateşi, Gül bahçesine çevirdiği, Aşkı,muhabbeti ![]() Bir tebessüm görseydim dudağında, Yüreğimi hoplatsaydın, İçimi kıpırdatsaydın ![]() Bu bana yeterdi, Yeterdi be gülüm ![]() İstemedim senden, Yunus gibi ![]() Denizin ortasında, Dalgalar arasında, Balığın karnında, Kapkaranlıklarda, Kalmanı ![]() Sevgi pınarlarından çıkıp, Göz damarlarından düşen, Bir damla gözyaşı görebilseydim ![]() Bu bana yeterdi Yeterdi be gülüm ![]() İstemedim senden, Eyyüb gibi ![]() Kurtların vucudunu istila etmesini ![]() Bedeninin her zerresini, Kemirmesini istemedim ![]() İstemedim senden, Be hey zalim ![]() ![]() ![]() Beni yakmanı, Eritmeni, Yel değirmeni misali, Başımı döndürmeni ![]() Sevseydin beni, Alsaydın kucağına, Bir öpücük kondursaydın, Yanağıma ![]() Buda bana yeterdi, Yeterdi be gülüm ![]()
![]() |
|