![]() |
Kasımpatı |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() KasımpatıHiç umutlarınızın bittiğini sandığınız "tamam ,hiç daha kötüsü olmamıştı" dediğiniz zamanlarınız oldu mu Ya da "bittim ,mahvoldum"dediğiniz? Damağınızda acımsı bir tadın hiç geçmediğini; Yüreğinizdeki o mengenenin de Canınızı sıktıkça sıktığını hiç hissettiniz mi? Yalnızsınızdır ![]() Savunmasızsınızdır ![]() Yorgunsunuzdur ![]() Anlatamaz,anlayamazsınız da Gözünüzde bir damla yaş,her an hazırdır akmaya Sebepli ya da sebepsiz ![]() ![]() ![]() ![]() Soğuktur elleriniz,belki ısıtacak bir elin olmamasından ![]() Çirkinsinizdir kendinizce aynalara da küs ![]() ![]() ![]() Gözlerinizdeki pırıltılarda yok oldu,yok olcacak gibidir ![]() ![]() ![]() Çaresizsinizdir ![]() ![]() Ya parasızsınızdır,ya terkedilmiş,ya hasta Aslında yüzlerce ya da 'dır sizi bu hale getiren ![]() Ne zaman geçecek bilmezsiniz ![]() "umut garibin ekmeği"umar da umarsınız Ya çaba? Oysa hiç gördünüz mü,kim bilir kaç gün olmuş Dalından koparılmış kasımpatlarını? Hala dimdik ,hala ayakta,hala pırıl pırıl Koparılmaya inat solmamaya kararlı Oysa;aklımız hep güllerdedir,hep lalelerde ![]() ![]() ![]() solmak,kurumak çok kolay ![]() Oysa dimdik ayakta durabilmek önemli olan Yıkılmamak zorluklardan ![]() ![]() ![]() Hayallerden,umutlardan vazgeçmemek asıl olan ![]() Ne derseniz denemeye var mısınız kasımpatım olmayı? Her şeye rağmen, her şeye inat ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|