![]() |
Gidiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() GidiyorumGidenler olur yasantımızdan ![]() ![]() ![]() bu bölümde onların agzından gidis nedenleri, nereye gittikleri vs siirlerle anlatılmaya çalısılmıstır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ellerimde bir savaş sonrasında kalan gözyaşları ![]() ![]() ![]() ve yaralı bir kalple sonsuzluğa gidiyorum ![]() ![]() ![]() gidiyorum ![]() ![]() ![]() yıkık dökük binaların arasından sıyrılan bir beyaz güvercin gibi ![]() ![]() barışa hasret kalmış ve acı çekmiş insanlar gibi ![]() ![]() sevda sonrasında ki unutulmaz yaşantılar ![]() ![]() ellerimde kimsesizliğim ile yollara düşüyorum ![]() ![]() ve arkama bile bakmadan gidiyorum ![]() ![]() ![]() gidiyorum ela gözlüm ![]() ![]() ![]() hasretinle gözyaşlarına boğulduğum evimden ![]() ![]() ellerimde bir tutam umutsuzluk hayallerimi bırakıyorum kapının ardında ![]() ![]() umudumu serpiştiriyorum kaldırımların arasına elimde çantam ve yüreğimdeki kimsesizlikle ![]() ![]() gidiyorum ![]() ![]() ![]() arkama bile bakmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|