![]() |
_ İnan Bana .. Aşk Böyle Olmaz _ |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
_ İnan Bana .. Aşk Böyle Olmaz _![]() Bir zamanlar diye ba$layan masallarda hep sen vardın, her yazılan her çizilen resimlerde ![]() ![]() Her masalda iyi ve kötü karekter vardır ya hani onlara benzetiyorum bazen seni ![]() ![]() Kimi zaman ke$ke olmayan kimi zaman iyiki varolan ![]() ![]() Hangisisin sen?! ![]() ![]() Bilinmez kahraman mı?! ![]() ![]() ![]() ![]() Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni $ımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Tanıyamıyorum artık seni ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle miydi peki eskiden?! ![]() ![]() ![]() ![]() Kitlenmez, 3 dü$ünüp 1 uygulamazdım ![]() ![]() $imdi ise sadece dü$ünür oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlu olmak nedir unutur oldum yanında ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla a$ka alı$ıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Deği$tin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun? Oysaki kaçmak kurtulmak isteyen benim ama sen görmedin ![]() ![]() Ya$attıkların sayesinde öyle anlarım oldu ki arkama bile bakmadan bamba$ka yerlere atayım kendimi istedim ![]() ![]() Kimsenin olmadığı, herkezden yoksun ıssız yerler ![]() ![]() O zaman ne dert ne tasa ![]() ![]() Ya$anmı$lıkları arkada bırakmak hiçbir zaman kolay olmamı$tır ya hani, senide bırakmak o denli zor i$te ![]() ![]() Olmaz birtanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz A$k böyle olmaz Daha neler ya$ayacağım neler göreceğim bilinmez ama bu bünye bu istemezlikleri ne zamana kadar kaldırır failimeçhul ![]() ![]() Hergeçen gün ruhumun çekildiğini hissediyorum, ne acı bir$ey hissettin mi sen hiç?! ![]() ![]() Hissettin mi ölümüne severken sevdiğinden bir parça ilgi görememeyi ?! ![]() ![]() Ne ya$arsam ya$ayayım yinede sığınabileceğim umutlarım var ![]() ![]() Belkide tek destekçilerim onlar ![]() ![]() Kimbilir!!! Belki yeniden mucizeler yaratan kahramanım olmayı becerebilirsin ![]() ![]() Kimbilir belkide ( ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() ![]()
|