![]() |
Korkma! Gözlerin Kapanışı, Kalbin Durusu Değildir Ölüm! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Korkma! Gözlerin Kapanışı, Kalbin Durusu Değildir Ölüm!Çocuk olmak istemiyorum artik, biliyorum alnımda silinmeyen yazgı(n) var, çocuk olsam beni bekleyeceksin o köse basında ![]() ![]() ![]() Kahretmiyorum sana, inan ![]() ![]() ![]() İçime atıyorum, içimde biriktiriyorum çığlıklarımı ![]() ![]() ![]() Susuyorum ![]() ![]() ![]() Kahretmiyorum sana, inan ![]() Kızgın da değilim ![]() ![]() ![]() Her gün biraz daha uzaklaşıyorum kendimden, koynumda sensizlik ![]() ![]() ![]() Umutsuz yarınlar, Kahrediyorum kendime ![]() ![]() ![]() Kendime konuşuyorum artik, Bağırıyorum, küfür ediyorum hatta ![]() ![]() Sana susuyorum ![]() ![]() ![]() Öldü diyorum o hayallerde büyüttüğümüz çocuklar ![]() Yasamıyor artik ![]() ![]() ![]() Yasaydı diyorum hepsi bir sen olacaktı ama biliyorum ki demekle olmuyor ![]() ![]() ![]() Öldüler ve ben hala onlara mezar arıyorum ![]() ![]() ![]() içimde kokuyorlar Ve ben uyuyamıyorum ![]() ![]() ![]() Susuyorum, içimde biriktiriyorum çığlıkları ![]() Duyma ![]() ![]() ![]() İnan gelmen için değil artik hiç bir çırpınış ![]() ![]() ![]() Ergün sensizliğe düşüyorum Dizlerim kanıyor her yere düşüşümde Ben yine de susuyorum ![]() ![]() Kendime bakıyorum senin gözlerinden, Ne tuhaf hiçbir şey bulamıyorum ![]() Hiç mi yasamadım ben sende? İnan hissediyorum, onu nasıl sevdiğini, kulağına fısıldadığın şarkıları duyuyorum ![]() Duydukça susuyorum ben sana ![]() ![]() Onun sacları geziyor avuçlarında biliyorum, Oysa benim avuçlarım kanıyor ![]() ![]() ![]() Avuçlarımda biriktiriyorum günahlarımı, Bu askın günahları çok ağır gelmekte ![]() ![]() ![]() İki çocuktuk biliyorsun, büyüyememiş belki de büyümek istememiş ![]() Ben artik büyüyorum, sen çocuk kal oldu mu? Hani benim hep sevdiğim, Hayalini kurduğum adam ol ![]() ![]() ![]() Çocukluğu yasa sen, bu yüzden kahretmiyorum sana ![]() Ah sevgili ![]() ![]() ![]() Ah ![]() ![]() Ergün sensizliği soluyorum, Her gün merhaba diyorum güneşe, gülümsüyorum ![]() ![]() Ben, seni ondan daha çok sevdim ![]() ![]() İçime atıyorum, sır olacaksın ömrümce içimde ![]() Yok, olmaya hazır mısın, benimle birlikte? alıntı
|