![]() |
Sahte Kentin Yüreksiz Adamı... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sahte Kentin Yüreksiz Adamı...Artık kelimelerin sustuğu, zamanın durduğu, bir tek gözlerimin konuştuğu andır şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifini bilmediğim bir acı saklamışım içime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum sadece ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki mutlu olurum ![]() ![]() ![]() Ben Kaçamam ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Sahte kentin yüreksiz adamları ne istediniz benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama anladım ki en masum duygu sevmek bile yok olmuş artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık alıştım gözyaşlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Şimdi biliyorum ![]() ![]() ![]() Bu Son ![]() ![]() ![]() Bu son gözlerinin gözlerime dudaklarının dudaklarıma değişi ![]() ![]() ![]() Bu son omzunda uyuyuşum ![]() ![]() ![]() Bu son sözlerim ![]() ![]() ![]() Bu son bakışım ![]() ![]() ![]() Bu son öpüşüm ![]() ![]() ![]() Hadi artık ayrılık vakti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sonsuza gitmelerinin hiç gelmemelerin vakti ![]() ![]() ![]() Hadi ver son öpücüğü de git artık ![]() ![]() ![]() Tamam işte ![]() ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() ![]() Kalkalım artık ![]() ![]() ![]() Geç oldu ![]() ![]() ![]() Git artık ![]() ![]() ![]() Bakma ![]() ![]() ![]() Görme gözyaşlarıma ![]() ![]() ![]() Hayır ağlamıyorum aslında ![]() ![]() ![]() Gerçekten ![]() ![]() ![]() Sen sonumdun unutma ![]() ![]() ![]() Aramayacağım bir daha ![]() ![]() ![]() Madem öyle istiyorsun ![]() ![]() ![]() Madem sevmiyorsun güvenmiyorsun ![]() ![]() ![]() Madem git diyorsun ![]() ![]() ![]() Tamam ![]() ![]() ![]() Sana söz ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Kendine iyi bak olur mu ![]() ![]() ![]() “Seni Seviyorum” Ne olur sus ![]() ![]() ![]() Yalvarırım sus ![]() ![]() ![]() Hadi git ![]() ![]() ![]() Arkana bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayır istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güle güle sahte şehrimin yüreksiz adamı ![]() ![]() ![]() Bende seni seviyorum ![]() ![]() ![]() Sende benim sonumsun ![]() ![]() ![]() Unutma ![]() ![]() ![]() Ne Senden Öncesi ![]() ![]() ![]() Ne Senden Sonrası ![]() ![]() ![]() Ve Son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ölüm geliyor ![]() ![]() ![]() Güle Güle ![]() ![]() ![]() alıntı
|